Witam wszystkich na tym forum.
Ostatni mój post nie przyniósł rezultatu.
Dopiero na innym forum trochę się dowiedziałem.
Teraz mój problem:
Mam:
e-Power EP-350-P5
Atchlon x2 4000 2100Mhz
TwinOS 2x 1 Gb 800Mhz
Gigabyte GA-M61SME-S2
WD 10 GB
jakaś nagrywarka DVD Liteon
Więc na tym konfigu zasilacz się wyłącza po sekundzie (może to jakieś zabezpieczenia)
Po uruchomieniu na sucho i podłączeniu2 dysków i 2 napędów zasilacz normalnie chodzi
Po zwarciu zielonego ii czarnego kabla i podpięciu do płyty normalnie chodzi tyle że niema obrazu na monitorze
A po podłączeniu normalnie do jakiegoś starego komputera z płyta z 1996 roku też normalnie chodzi i tez się nie włącza monitor
Jak coś to bawiąc się kiedyś miernikiem spaliłem go i na razie nie mam żadnego
Mogą to być napięcia ponieważ ostatni właściciel je mierzył na sucho i były rozregulowane jak tak to czy dało by się to jakoś naprawić
Może by coś poradzili w serwisie
Z góry dziękuje za każdą pomoc i licze że się obędzie bez nowej zasiłki
Ostatni mój post nie przyniósł rezultatu.
Dopiero na innym forum trochę się dowiedziałem.
Teraz mój problem:
Mam:
e-Power EP-350-P5
Atchlon x2 4000 2100Mhz
TwinOS 2x 1 Gb 800Mhz
Gigabyte GA-M61SME-S2
WD 10 GB
jakaś nagrywarka DVD Liteon
Więc na tym konfigu zasilacz się wyłącza po sekundzie (może to jakieś zabezpieczenia)
Po uruchomieniu na sucho i podłączeniu2 dysków i 2 napędów zasilacz normalnie chodzi
Po zwarciu zielonego ii czarnego kabla i podpięciu do płyty normalnie chodzi tyle że niema obrazu na monitorze
A po podłączeniu normalnie do jakiegoś starego komputera z płyta z 1996 roku też normalnie chodzi i tez się nie włącza monitor
Jak coś to bawiąc się kiedyś miernikiem spaliłem go i na razie nie mam żadnego
Mogą to być napięcia ponieważ ostatni właściciel je mierzył na sucho i były rozregulowane jak tak to czy dało by się to jakoś naprawić
Może by coś poradzili w serwisie
Z góry dziękuje za każdą pomoc i licze że się obędzie bez nowej zasiłki