Witam planuję budowę kolumn do nagłaśniania niewielkich imprez maks 100m^2 lub niewielki ogródek i nie wiem czy ta konfiguracja będzie sie dobrze sprawować .
Wymiary skrzyni :
wysokość 110cm
głębokość 45cm
szerokość 50cm
Skrzynia wykonana będzie z płyty wiórowej 22mm ze względu na koszty i dobre tłumienie drgań .
Głośniki:
bas BEYMA HP15
środek BEYMA 12GA50 lub coś STX chociaż martwi mnie jego mała moc wolałbym coś mocniejszego w tej cenie .
gwizdek dostępny na allegro HF150H9
Końcówka mocy nie ma znaczenia ponieważ ulegać będzie zmianie , ponieważ mam zamiar się rozwijać , muzyka to od rock & rola po trance czy house ,ale żaden hip-hop .
Proszę o pomoc interesuje mnie eliminacja słabych ogniw jeśli ponieważ nie za zbytnio znam się na sprzęcie estradowym .
Z góry dziękuje Łukasz
Proszę poprawić tytuł postu, tak by był zgodny z p.11 regulaminu.
[Art]
Wymiary skrzyni :
wysokość 110cm
głębokość 45cm
szerokość 50cm
Skrzynia wykonana będzie z płyty wiórowej 22mm ze względu na koszty i dobre tłumienie drgań .
Głośniki:
bas BEYMA HP15
środek BEYMA 12GA50 lub coś STX chociaż martwi mnie jego mała moc wolałbym coś mocniejszego w tej cenie .
gwizdek dostępny na allegro HF150H9
Końcówka mocy nie ma znaczenia ponieważ ulegać będzie zmianie , ponieważ mam zamiar się rozwijać , muzyka to od rock & rola po trance czy house ,ale żaden hip-hop .
Proszę o pomoc interesuje mnie eliminacja słabych ogniw jeśli ponieważ nie za zbytnio znam się na sprzęcie estradowym .
Z góry dziękuje Łukasz
Proszę poprawić tytuł postu, tak by był zgodny z p.11 regulaminu.
[Art]