logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

DVD WIWA128u nie włącza się po przerwaniu aktualizacji - co robić?

tomulo 26 Lut 2008 15:58 1380 4
REKLAMA
  • #1 4847986
    tomulo
    Poziom 11  
    Witam mam problem z DVD WIWA 128u żona przez przypadek wrzuciła płytkę z softem do aktualizacji i wyłączyła dvd i teraz zapala sie na około sekundy lampka power i nic więcej nie działa .Czy da się to naprawić czy zostaje tylko serwis. pozdrawiam Tomek

Moderowany przez oldboy:

Przeniesiono z działu VCR VCP DVD DVIX

• REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 4848845
    tomulo
    Poziom 11  
    Dziękuję za odpowiedź.Ale naprawa w serwisie mija się chyba z celem jest to koszt 90zł + pewnie koszty wysyłki a wiwke można kupić za 140 150 zł,ale jeszcze mam pytanie czy ta pamięć się uszkadza i czy jakiś programator do pamięci np. monitorów się nada kolega takim dysponuje i jeszcze czy mógł by mi pan pokazać na zdjęciu która to jest pamięć .Z gory dziękuję za odpowiedź TomaszDVD WIWA128u nie włącza się po przerwaniu aktualizacji - co robić?
  • REKLAMA
  • #4 4852437
    h jaworski
    Specjalista AGD
    Ocena: 716
    trzeba wyjąć daną pamięć a to sprawa nie łatwa bo układ jest zamontowany powierzchniowo i ma dużo nóg do tego trzeba mieć odpowiedni programator z odpowiednią podstawką a to też jest koszt dość wysoki nie każdy ją ma a że ma niestety ze zdjęcia nie można powiedzieć który to układ
  • #5 4854461
    tomulo
    Poziom 11  
    Dziękuje za odpowiedź żona stanęła na wysokości zadania i kupiła nową wiwke stara zostanie jako dawca na przyszłość
REKLAMA