Witam. Jestem posiadaczem laptopa Toshiba Satellite A200 - 1SM z dyskiem twardym 200GB [Toshiba MK2035GSS] (dwie partycje). Otóż mam taki problem. Ilość zajętego miejsca jaka jest wyświetlana różni się od łącznej zawartości plików i folderów po ich zaznaczeniu i sprawdzeniu wielkości we właściwościach (wliczając pliki i foldery ukryte). Po zaznaczeniu, wielkość jest mniejsza.
Ale co najdziwniejsze, na obu partycjach ilość wolnego miejsca często i mimowolnie się zmienia. Np. w tej chwili jest na D 52,6GB, gdzie jeszcze 15 minut temu było 53GB, a jeszcze wczesniej 51,8GB. Dziwne są te skoki i nie wiem czym mogą być spowodowane. Przecież nic w tym czasie na tym dysku nie instalowałem i nie kopiowałem na niego. Chciałbym wiedzieć czym może być to spowodowane, bo częściej następuje jednak spadek tej pojemności, a to już mi się nie podoba...
Z góry dzięki za wszelką pomoc. Pozdrawiam.
Ale co najdziwniejsze, na obu partycjach ilość wolnego miejsca często i mimowolnie się zmienia. Np. w tej chwili jest na D 52,6GB, gdzie jeszcze 15 minut temu było 53GB, a jeszcze wczesniej 51,8GB. Dziwne są te skoki i nie wiem czym mogą być spowodowane. Przecież nic w tym czasie na tym dysku nie instalowałem i nie kopiowałem na niego. Chciałbym wiedzieć czym może być to spowodowane, bo częściej następuje jednak spadek tej pojemności, a to już mi się nie podoba...
Z góry dzięki za wszelką pomoc. Pozdrawiam.