Witam, tematem mojego referatu jest "Gen. z mostkiem Wiena" jest on mi potrzebny na zaliczenie proj. z układów elektronicznych. Jest to tzw. forma e-learning'owa (obszerna teoretyka) dla przyszłych roczników na dodatek jetem w gr. 2 osobowej (wiec sporo powinno tego być), a prowadzący jest bardzo wymagając,y więc musi być to zrobione naprawdę dobrze. dodam, iż jestem po tech. elektronicznym i w mojej byłej literaturze nie znalazłem zbyt wile informacji to samo odnosi się do Internetu, gdzie na stronach www była tylko namiastka tego co ja muszę zrobić, aby zdać ten projekt (może nie umiem wystarczająco dobrze szukać w sieci
).
Poszukuje wszelkich materiałów z wiarygodnych źródeł. Jeśli macie coś ciekawego to proszę o propozycje. Będę bardzo wdzięczny za wszelka pomoc i zainteresowanie moim tematem pracy zaliczeniowej
.
Poszukuje wszelkich materiałów z wiarygodnych źródeł. Jeśli macie coś ciekawego to proszę o propozycje. Będę bardzo wdzięczny za wszelka pomoc i zainteresowanie moim tematem pracy zaliczeniowej