logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Macrosoft Kali 8.26 - jak odzyskać dostęp bez hasła administratora?

Smigiel28 31 Mar 2008 14:21 2271 2
REKLAMA
  • #1 4976622
    Smigiel28
    Poziom 12  
    Ocena: 10
    Witam!
    Mam potrzebę odpalenia programu Kali 8.26 Macrosoftu. Problem jest taki, że nikt nie pamięta, jakie były hasła dostępu do tego oprogramowania. Próbowałem już różnych metod, np. kasowanie #users.mdb i nic nie pomaga. Nie mogę się zalogować na Administratora chociaż teoretycznie po wykasowaniu #users.mdb powinno mnie wpuścić bez hasła. Logując się na Administratora bez hasła dostaję komunikat, że nieprawidłowe hasło. Ktos pamięta może jeszcze takie zamierzchłe oprogramowanie i jak ew. można to odpalić ??
    Pozdro
  • REKLAMA
  • #2 4976689
    zenonb
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Witam.

Zadzwoń do firmy MacroLogic Łódź - przedstaw ten problem, podaj numer seryjny programu. Otrzymasz pomoc.
  • #3 4980173
    Smigiel28
    Poziom 12  
    Ocena: 10
    zenonb napisał:
    Witam.

Zadzwoń do firmy MacroLogic Łódź - przedstaw ten problem, podaj numer seryjny programu. Otrzymasz pomoc.

No pewnie, tylko pech chciał, że 20 grudnia 2007 skończyła się licencja i teraz żeby pomóc to chcą 3750 netto + 120 zł za godzinę ... A mnie program po grzyba potrzebny dalej, tylko 2-3 wydruki chciałem zrobić ...
    Pozdr
REKLAMA