logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Radeon HD 2600 Pro AGP SAPPHIRE - brak obrazu na TV Sony przez S-Video/Chinch

marcinad 09 Kwi 2008 03:39 2813 4
REKLAMA
  • #1 5009960
    marcinad
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam. Mam w/w kartę i dostałem dwie końcówki jedna pasuje do karty i ma trzy czincze RGB a druga niby to przejściówka z svhs na czinch ale za cholere jej nie można włożyć do karty nóżki nie te co mam zrobić jak podłącze pod 3 chinche to niema obrazu na TV co zrobić żeby był.
    09 Kwi 2008 03:39
    Witam mam w/w kartę i mam problem z podłączeniem jej do TV Sony przez euro, w zestawie jest kabel svideo-RGB i tego sposobu próbowałem ale obrazu niema na telewizorze po takim podłączeniu, w pudełku jest też przejściówka z svideo na chinch ale za cholere jej niemożna włożyć do karty inny rozstaw nóżek co zrobić aby podłączyć ją pod TV. Najnowsze sterowniki Catalyst zainstalaowane.
  • REKLAMA
  • #2 5010094
    lukas_jg
    Poziom 19  
    Ocena: 27
    Ta karta jest wyposażona w AVIVO. Zainstaluj sterowniki nowe. W manualu do karty masz jak podłączyć ją do TV.
  • REKLAMA
  • #3 5010109
    11111olo
    Poziom 42  
    Ocena: 797
    W sterownikach CATALYST masz 4 'monitorki'. Jak podłączysz kabel karta-TV to powinno się dać włączyć TV. Trzeba po prostu kliknąć na symbolu TV :)
  • REKLAMA
  • #4 5010321
    Krzysztof1969
    Poziom 16  
    Ocena: 5
    telewizor musi obsługiwać RGB czyli musi dać się właczyć w ten tryb jeśli go ma. Sprawdz w opisie TV. Jesli nie pasuje przewód koniecznie idz z karta do sklepu weź pudełko i każ im do karty włożyć przejściówkę. Jeśli nie dadzą rady będą musieli ci dać taką która pasuje. Albo kupiłeś od kogoś kto pomylił przejściówkę od G.Forca z Radeonem !!
  • #5 5011127
    tronics
    Poziom 38  
    Ocena: 845
    Ten radek i te kabelki to do HD są (tak, YPbPr) Composite nie wiem czy daje, jeśli daje to tylko tą przelotką z S-Video na chinch. Ekran prawdopodobnie sam powinien zaskoczyć przy CCC włączonym, ewentualnie można manualnie dodać lub po restarcie systemu też powinien być obraz na TV.
REKLAMA