Otóż Kenwriterem po załadowaniu listy i włączeniu tunera zaczyna się wgrywanie , które kończy się napisem Began to write onto 1284
po czym wyskakuje napis "Receiver cannot continue download. Check cable connection and return receiver on.." Kable mam sprawdzone więc to coś innego. Natomiast jeżeli programuje Ptc Launcherem to niestety w okienku kończy się napisem Began to write onto 1284 czyli tym samym co w Kenwriterze, ale co ciekawe w ECP Download wgrywa sobie i nic - czekałem godzinami.Może układ w tunerze jest walnięty ale niewiem który to i jak go wymienić.W tunerze filtr przy porcie com jest dobry i eprom 24lc32 został wylutowany i zaprogramowany na zewnątrz.Duży flasch został wgrany J-tagiem. Tuner działa , tylko nie mogę wgrać listy.Dziękuję za pomoc i Pozdrawiam
Witam, jeśli twój tuner jest żywy i możesz wejść w menu, to pozycja 9- przesył danych-ok-pozycja 3-przesył danych z kompa-ok, tuner oczekuje na transmisję, wtedy przy pomocy programu mediasat editor studio wgrywazs listę przy pomocy com. Program dostępny na upach. Pozdrawiam.