logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Potrzebuję program do zmiany głosu w czasie rzeczywistym

bazz93 10 Kwi 2008 19:58 3106 5
REKLAMA
  • #1 5015870
    bazz93
    Poziom 23  
    Ocena: 11
    Witam

Potrzebuję program do zmiany glosu (w czasie rzeczywistym) i jakiś program,który będzie od razu to nagrywał na dysk.

Nastepnie potrzebny mi prgram do łaczenia dzwieków ze sobą np leci jakis dzwiek w podkladzie na to dokladam tam jakies odglosy i muzyka leci z tym odglosem zalozmy 5 sekund i za 20 sekund dokladam inny dzwięk .

proszę o odp

P.S sory za błędy ale narazie nie mam sprawnej do końca klawiatury.Jak kupie nową to natychmiast poprawie
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 5016670
    Alchemik2600
    Poziom 22  
    Ocena: 14
    Program do zmiany głosu w czasie rzeczywistym - podobnoż AV Voice Changer potrafi to robić, ale głowy uciąć nie dam.
    Do zapisu tak zmienionego głosu wystarczy w zupełności Wavelab ustawiony z opcją nagrywania z wyjścia mieszanego bodajże.

Co do tego ostatniego to nie wiem dokładnie o co Ci chodzi, ale spróbuj Fruit Loop bądź też coś z serii eJay Studio czy jakoś tak.
  • REKLAMA
  • #4 5017007
    zyzio11
    Poziom 10  
    Kostek7 napisał:
    nie wiem ale zobacz program o nazwie ivona

to jest chyba program do czytania np emaili, pdf-ów a nie do zmiany
  • REKLAMA
  • #5 5017146
    tzok
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 6538
    Karty Creative'a (Live, Audigy) mają taką funkcję wbudowaną i realizują ją sprzętowo (no prawie ;) ).
  • #6 5019175
    STUG
    Poziom 14  
    Ocena: 4
    Cytat:
    Kostek7 napisał:
    nie wiem ale zobacz program o nazwie ivona

to jest chyba program do czytania np emaili, pdf-ów a nie do zmiany

Ivona <<<to program do zmiany,tzn.to co napiszesz na klawiaturze to komputer Ci to wypowie,polecam go :).Co do łączenia podkładów z muzą to hmm,najlepiej Fruit Loop.
REKLAMA