logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens Gigaset 3010 Comfort - brak sygnału, dziwne cyfry na wyświetlaczu

johnyb7 11 Kwi 2008 22:23 1749 4
REKLAMA
  • #1 5020300
    johnyb7
    Poziom 2  
    Cześć mam telefon taki jak w tytule przez pewien czas chodził dobrze i wszystko było w nim ok potem zaczęły się w nim pojawiać jakieś szumy uznałem że to wina TP wezwałem magików to mi tak naprawili że działał tylko telefon z kablem a w tym nic zostawiłem ale nie mogłem się przyzwyczaić więc pomyślałem że go naprawie no to podłączam go, a on działa jakoś samo się naprawiło, ale po jakimś czasie znowu coś sie w nim stało bo pewnie moja Mama coś w nim wcisnęła tylko nie wiem co bo po wciśnięciu zielonej słuchawki pojawiają sie jakieś dziwne cyfry które raz rosną raz maleją coś jak 160,30 0,35 i nie ma sygnału a ni też nie można z niego zadzwonić
    Siemens Gigaset 3010 Comfort - brak sygnału, dziwne cyfry na wyświetlaczu
  • REKLAMA
  • #2 5020424
    czaar123
    Poziom 12  
    Ocena: 27
    Reset słuchawki był robiony??
  • REKLAMA
  • #3 5021250
    johnyb7
    Poziom 2  
    tzn. co, to że wchodzę w ustawienia i daje "default reset" ? to tak i to nie pomaga wyjmowałem też baterie na dłuższy czas i też nic ( i tak teraz patrze to mam 3000 comfort napisane na słuchawce ale nie ma takiej instrukcji a najbardziej podobny jest 3010 comfort)
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 5021482
    zybex
    Pomocny dla użytkowników
    Ocena: 2940
    johnyb7 napisał:
    mam 3000 comfort napisane na słuchawce ale nie ma takiej instrukcji a najbardziej podobny jest 3010 comfort)

Nie ma słuchawek 3010 comfort. Te końcowe cyfry "10" to zawsze dotyczy bazy, np. gdy jest "15" to jest z sekretarką.
    Z tego co widać na wyświetlaczu, to z lewej strony jest koszt wszystkich rozmów a z prawej ostatniej rozmowy.

Tu masz opisany reset słuchawki 3000 comfort.
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic689294.html
  • #5 5021654
    johnyb7
    Poziom 2  
    ok koniec tematu już wszystko działa i jest jak było sygnału nie miałem bo kabelek sie zerwał ;) a te koszty nie wiem jak mi sie włączyły ja tego nie uruchamiałem w każdym razie dzięki i pozdrawiam
REKLAMA