Plyte SC w miare mozliwosci sprawdzilem,nie bylo zimnych lutow,napiecia przez chwile tz.okolo 15 sek dochodza. Czy prawidlowe trudno powiedziec poniewaz nie mam schematu,15v pisze na plytce jako punkt pomiarowy to jest,natomiast TPVset,TPVAD(minusowe),TPVbk,przez chwile tez sa ale nie jestem pewny czy wartosc jest prawidlowa.Po okolo 15 sek jak tylko zadziala jeden z przekaznikow na plycie zasilacza napiecia spadaja i zapala sie LED na czerwono z frontu,wentylatory przestaja pracowac.Ja mysle ze jest to usterka na plycie zasiacza. Plyta ta ma nazwe TNPA1905 i druga TNPA1908,elektrolity maja prawidlowy ksztalt,zimnych lutow nie ma,szukam STB 5v i 5V ale do tego przydal by sie schemat czy moze ktos posiada ? nawet samych tylko plyt TNPA1905 i TNPA1908.Druga sprawa ktora mnie zastanawia to plyta procesor D.Wylacznik sterowany jest bezposrednio z procesora ,plyta w wiekszosci zasilana powinna byc z 5v,jezeli go nie ma to moze byc tu problem ? Plazma uszkodzona zostala przez wielokrotne wlaczanie i wylaczanie bo nie chciala zaskoczyc do odbioru.Czy ktos ma jakies przypuszczenia,albo doswiadczenie z plazmami Panasonic?