logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Co jak i gdzie? Car audio, Skoda felicia pickup, wzmacniacz?

inspirationss 22 Kwi 2008 11:21 1720 2
REKLAMA
  • #1 5063924
    inspirationss
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam, potrzebuje pomocy z waszej strony. zakupilem auto nie nadajace sie do naglosnienia, choc staram sie wydusic z niego kropelke łupniecia przy jakosci grania. zakupilem juz radio oraz glosniki w drzwi radyjko to sony cdx-22(cos takiego;)) a glosniki helix darkblue 52.1 brakowalo mi mocy niskiego udezenia dlatego dalem sie naciagnac przez sprzedawce na Boshmanna sylb-8 dalej mało chcialbym jakis glosnik do 550zl co proponujecie. na wzgledzie nalezy miec to iz nie posiadam za fotelem zbyt duzo miejsca. proponuje konstrukcje closed. Prosze o pomoc. Pozdrawiam, Jakub Hajczuk
  • REKLAMA
  • #2 5064051
    powalla
    Moderator CarAudio
    Ocena: 737
    Jakie auto (z ciekawości :-) ) i jaki wzmacniacz masz?
  • #3 5064267
    inspirationss
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Skoda felicia pickup. Narazie nie stac mnie na zabudowe calej przestrzeni bagazowej(paki). Wzmacniacz osobną droga poszukuje wzmaka do 300 zl. Niestety nie znam sie za dobrze na sprzecie.

Dodano po 3 [minuty]:

Myslalem o tym glosniku, narazie tylko jeden w przyszlosci zakupilbym pare sztuk. Co Wy na to?

LINK Z ALLEGRO !!!! usunąłem
    Rejestrując się na forum, zaakceptowałeś regulamin panujący tutaj:
    :arrow: https://www.elektroda.pl/rtvforum/faq.php
    Sprawiasz wrażenie , że go nie czytałeś ...poczytaj zanim napiszesz następny post , skup się na pkt. 10 w szczególności pkt 10.11 .[Sylwek]

Dodano po 29 [minuty]:

Przepraszam, oraz zamieszczam sprostowanie. Myslalem nad tym glosnikiem: PIONEER TS-W3001d4
REKLAMA