Witam. Proszę się nie sugerować tematem, że to warez. Mam taki problem. Otóż dziś dostanę laptopa z Ameryki HP Pavilion DV9700t. Chcę tą Vistę ponieważ jak teraz sprzedają nowe laptopy, to dają ino płytkę Recovery i ona dzieli dysk według własnego uznania, a nie tak jak bym chciał. Jeśli ktoś ma niech zapoda link, bo oczywiście z laptopem mam oryginalny cd-key, a z tego co wiem to jak mam oryginalny cd-key to nie złamie prawa. A jeszcze takie drugie pytanie. Jak bym np. Programem Acronis True Image Home zrobił kopie partycje gdzie jest system, a potem z bootowalnej płyty np. programu Paragon Partition Magic, lub programem Acronisa podzielił dyski według własnego uznania no i oczywiście je sformatował, czy wtedy nie skasuje się MBR, bo wtedy by już by mógł być mały kłopot. Chcę takie coś zrobić bo raz chcę wywalić wszystkie partycje plus tą ukrytą, dwa podzielić według swojego uznania, i 3 normalnie przywrócić system. Czy według was mogą być z tym kłopoty, czy jak zrobię tak jak napisałem to będzie to działało
Proszę o pomoc, bo pierwszy raz się w takie coś będę bawił, a nie chcę potem z "przymusu" ściągać i instalować Vistę na tym cd-keyu... Z góry dzięki za pomoc.