logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HP dv6000 – jak utworzyć instalacyjny nośnik Windows Vista z partycji Recovery?

West5 11 Maj 2007 11:43 1802 3
REKLAMA
  • #1 3872741
    West5
    Poziom 15  
    Witam wszystkich.
    Potrzebuje waszej pomocy , zakupiłem sobie laptopa HP dv6000 z zainstalowaną Vistą sprzęt pracuje bez zarzutu ale nie dostałem do niego płyty instalacyjnej z wind owsem. Mam za to partycje RECOVERY i według info sprzedawcy jest na niej Windows i reszta programików sterowników itd. Chciał bym wydobyć z w/w partycji windowsa tak żebym w razie koniczności np. awarii dysku mógł przeprowadzić klasyczna instalacje przydało by się także wydobyć z tej partycji dodatkowe programy którymi obdarzył mnie producent ale nie wiem jak się do tego zabrać.
  • REKLAMA
  • #2 3872767
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 3872822
    West5
    Poziom 15  
    Być może i masz racje ale mi chodzi właśnie o wydobycie windowsa z tej partycji
  • #4 3882012
    peterka43
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Nie da się wydobyć windowsa z tej partycji.Możesz zrobić sobie płytę recovery(11 CD lub 2 DVD),jest taka opcja w menu start i powinno się to wykonać niezwłocznie po rozpoczęciu użytkowania sprzętu-tak przynajmniej zaleca producent.Kolega w laptopie HP nie zrobił płyt recovery,padł mu system i niestety skończyło się to serwisem-oczywiście zrobili to bezpłatnie ale laptop był 14 dni w naprawie.
REKLAMA