Witam wszystkich.
Mam problem z komputerem.
Ogólnie działa wszystko chodzi płynnie, ale są takie sytuacje, że tak nie jest.
Jak by w tym komputerze czegoś brakowało.
Naprzykład chcę skopiować piosenki na MP4, podłączam do USB i klikam kopiuj, skopiują się może 2-3 czasem nawet około 10 piosenek i się resetuje komputer.
Tak samo jest jeżeli kopiuje coś przez połączenie sieciowe, ale jak kopiuje z mojego dysku "C" na "D"to nie ma żadnych problemów.
Jest jeszcze jedna sytuacja instaluję Call Of Duty 2 (wymagania sprzętowe spełnione na MAX).
Gra się instaluję, wszystko ładnie.... odpalam przeleciały filmiki klikam NEW GAME i wyskakuje "BŁĄD" i powrót do Windows.
Na pewno nie jest to wina gry (testowałem,m na innym komputerze).
Nie jest to też wina Windows-a (wielokrotnie zmieniałem na SP-1, Sp-2 home Edytion proffesinal i nic)
Jest jeszcze wiele podobnych przypadków, ale wszystkie wyglądają tak samo więc nie ma sęsu ich opisywać...
Jeśli ktoś by wiedział co szwankuje lub co trzeba wymienić proszę o pomoc.
Podejrzewam płytę gł. albo procesor.
Kartę graficzną i pamięć ram wymieniłem został jeszcze dysk, ale raczej to nie jego wina:)
Mój sprzęt AMD 1.4 MHZ 768 Ram dysk 40gB płyta główna K7Vta3.
Mam problem z komputerem.
Ogólnie działa wszystko chodzi płynnie, ale są takie sytuacje, że tak nie jest.
Jak by w tym komputerze czegoś brakowało.
Naprzykład chcę skopiować piosenki na MP4, podłączam do USB i klikam kopiuj, skopiują się może 2-3 czasem nawet około 10 piosenek i się resetuje komputer.
Tak samo jest jeżeli kopiuje coś przez połączenie sieciowe, ale jak kopiuje z mojego dysku "C" na "D"to nie ma żadnych problemów.
Jest jeszcze jedna sytuacja instaluję Call Of Duty 2 (wymagania sprzętowe spełnione na MAX).
Gra się instaluję, wszystko ładnie.... odpalam przeleciały filmiki klikam NEW GAME i wyskakuje "BŁĄD" i powrót do Windows.
Na pewno nie jest to wina gry (testowałem,m na innym komputerze).
Nie jest to też wina Windows-a (wielokrotnie zmieniałem na SP-1, Sp-2 home Edytion proffesinal i nic)
Jest jeszcze wiele podobnych przypadków, ale wszystkie wyglądają tak samo więc nie ma sęsu ich opisywać...
Jeśli ktoś by wiedział co szwankuje lub co trzeba wymienić proszę o pomoc.
Podejrzewam płytę gł. albo procesor.
Kartę graficzną i pamięć ram wymieniłem został jeszcze dysk, ale raczej to nie jego wina:)
Mój sprzęt AMD 1.4 MHZ 768 Ram dysk 40gB płyta główna K7Vta3.