Witam
Zwracam się z prośbą o Pomoc…
Problemem jest nie stabilne zachowanie się paska u dołu pulpitu (startowy).
Zachowuje się jak by miał „ADHD” skacze (pojawiam się i znikam),,, te zachowanie trwa ułamki sekund.
Nie zwróciłbym uwagi na to, ale w trakcie prezentacji za pośrednictwem rzutnika tymi skokami-drganiami wyskakuje mi okno używanego programu (sterujące), czyli tych, co używam do prezentacji…Nie wiem czy zrozumiale opisuje mój problem, proszę o wyrozumiałość, jeżeli jest temat niezrozumiany.
Proszę tylko NIE pisać o przeinstalowaniu-formacie systemu operacyjnego w obecnej chwili jest to nie realne,,, komp. non-stop jest używany do prezentacji (praca).
Proszę o inne rozwiązanie owego problemu…
Krótki opis sprzętu, który posiadam;
Notebook HP Pavilion dv6960ew T5750
Procesor- Inlet 2GHz
Dysk – SATA 250Gb 667MHz
System- VISTA H.P.
Grafika – Geforce G8400m GS
Pamięć – 3072 MB
Matryca 15,4 cale WXGA
Ochrona - Norton
Sprzęt jest nowy.
Z góry dziękuję.
Zwracam się z prośbą o Pomoc…
Problemem jest nie stabilne zachowanie się paska u dołu pulpitu (startowy).
Zachowuje się jak by miał „ADHD” skacze (pojawiam się i znikam),,, te zachowanie trwa ułamki sekund.
Nie zwróciłbym uwagi na to, ale w trakcie prezentacji za pośrednictwem rzutnika tymi skokami-drganiami wyskakuje mi okno używanego programu (sterujące), czyli tych, co używam do prezentacji…Nie wiem czy zrozumiale opisuje mój problem, proszę o wyrozumiałość, jeżeli jest temat niezrozumiany.
Proszę tylko NIE pisać o przeinstalowaniu-formacie systemu operacyjnego w obecnej chwili jest to nie realne,,, komp. non-stop jest używany do prezentacji (praca).
Proszę o inne rozwiązanie owego problemu…
Krótki opis sprzętu, który posiadam;
Notebook HP Pavilion dv6960ew T5750
Procesor- Inlet 2GHz
Dysk – SATA 250Gb 667MHz
System- VISTA H.P.
Grafika – Geforce G8400m GS
Pamięć – 3072 MB
Matryca 15,4 cale WXGA
Ochrona - Norton
Sprzęt jest nowy.
Z góry dziękuję.