logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens CXT70 - umarł, wstał i znów nie żyje - jak postawić?

skaktus 07 Lis 2008 17:26 848 2
REKLAMA
  • #1 5712153
    skaktus
    Poziom 37  
    Ocena: 315
    Witam.

Puki co udało mi się jako tako postawić mojego CXT70 - włącza się raz na 30 prób (sukces) i często się resetuje - mniejszy sukces.

Do rzeczy - za pomocą aplikacji w javie wygenerowałem kod i zrobiłem wszystko co było w poradniku(skey itp). Następnie pobrałem modyfikowany soft o nazwie

CX70i_Obeebok_1.5

i wrzuciłem do fona z pomocą X65flasher - wgrywanie padło w połowie a komp zamulał niemiłosiernie.

Potem wgrywanie za pomocą VKlay - trwało ponad godzinę i tel umarł.

Co robię źle ? Teraz tej jedynie pika jak na samym początku. Jaką Frei-ą naprawiać imei w CXT70 ? (jaka wersja, bo większosć nie ma w spisie CXT70 czy choćby CX65) Jak poprawnie wrzucić modyfikowany soft w CX65flasher i Vklay ? (adresy itp)

EDIT

Wrzuciłem SWUPA i nic - tel martwy tak jak wcześniej.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 5712286
    zbikowski
    Poziom 12  
    Ocena: 19
    Wrzuć jeszcze raz na nowo soft od niego, potem przelicz klucze w papua utils (jesli je masz), jak nie masz to rób tp i potem przelicz klucze.
    Jak chcesz to ci moge to opisać na gg (3616374), ale tylko do 18:50 bo potem bedę na gg dopiero w poniedziałek około 10 rano.
  • #3 5713436
    skaktus
    Poziom 37  
    Ocena: 315
    Klucze mam.
    Wrzuciłem na nowo soft (x65flasher), potem przeliczyłem kody, wszystko poszło i dalej tel martwy...
REKLAMA