logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie naprawić uszkodzony włącznik nadajnika Sennheiser ew 100?

cybul88 09 Sty 2009 14:11 1448 5
REKLAMA
  • #1 5972801
    cybul88
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    Witam usterka polega na uszkodzeniu płytki z elektronika nadajnika a dokładniej włącznika został on wduszony przez "artyste" długopisem. Czy zancie serwis ktróry mógłby to tanio naprawić (ten przełącznik odpoadł i zaginą), lub tez moze ktoś ma uszkodzony nadajnik sennheiser(cała elektronika tego mikrofonu opiera sie na trzech płytkach drukowanych mi jest potrzebna tylko ta z włącznikiem). pozdrawiam
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 5996860
    aca
    Poziom 30  
    Ocena: 20
    Hi,
    u nas kupowalem te micro-wylaczniki besposrednio u Sennheisera i placilem cos ok. 3 Euro za jeden plus przesylka. Wymiana to kwestia paru minut.
    Pozdrowienia
  • REKLAMA
  • #4 6003085
    cybul88
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    tak wiem mikrowyłącznik to niewielkie koszty ale mi chodzi o całą płytke bo jakis debil w zakladzie mikroelektroniki(przepraszam za nazwe ale...) uszkodził całą płytke... ale dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 6075831
    Kuba-100v
    Poziom 12  
    Ocena: 13
    cybul, dlatego też odsyłam Cię do prawdziwego serwisu, a nie magików z długopisami w rękach. Czasami lepiej zapłacić raz i mieć spokój. Serwis Aplauz działa naprawdę sprawnie.
  • #6 6085419
    aca
    Poziom 30  
    Ocena: 20
    Hi,
    jesli uszkodzono plytke w zakladzie to dlaczego Ty masz sie tym martwic. Zaklad uszkodzil, zaklad musi to naprawic. Chyba ze byla to naprawa na "czarno" bez jakiego kolwiek papierka - wtedy nasz pecha i niestety nauczke na przyszlosc.
    Co zostalo uszkodzone na plytce ?
    Pozdrowienia
REKLAMA