logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

MIO 200pl - jak ustawić automatyczną zmianę trybu podświetlania?

samluks 20 Sty 2009 15:20 1163 4
REKLAMA
  • #1 6027534
    samluks
    Poziom 2  
    Witam

Niedawno zakupiłem MIO 200pl. Wszystko mi się podoba ale jest jeden problem z którym nie moge sobie poradzić.

Chodzi o to, że w menu ustawiłem sobie automatyczną zmianę na dzień i noc zmianę podświetlenia wyświetlacza.

W tym problem, ze cały czas mam wyświetlony tryb nocny i muszę ręcznie zmieniać na dzień. Jak to zrobić aby wreszcie ten tryb działał automatycznie jak noc to tryb nocny jak dzień to trybb dzienny?

Dziękuję za pomoc

Sylwek

Moderowany przez marek216:

W temacie nie używaj słowa problem. Opisuj "bolączkę".

• REKLAMA
  • #2 6027684
    Freddy
    Poziom 43  
    Ocena: 2811
    Ustaw zegarek, na tej podstwie działa tryb dzień/noc
  • REKLAMA
  • #3 6028816
    samluks
    Poziom 2  
    Dziekuje za odpowiedz ale o jaki zegarek chodz? w menu urzadzenia w preferencjach jest ustawianie czasu to fakt ale tam wyglada ze jest ok, tz, wybrane jest warszawa, zagrzeb, nie ustawiałem uwzglednienia czasu zaleznego od stref.

W mio serwis napisał mi tak;
    "Proszę spróbować przeinstalować oprogramowanie wykorzystując płytę dołączoną do zestawu oraz opcję Narzędzia -> Ponownie zainstaluj oprogramowanie na mio. W razie dalszych problemów proszę przesłać urządzenie na serwis w celu przetestowania tego problemu. Pełna instrukcja zgłaszania urządzeń na serwis znajduje się na stronie www.fixit.pl w dziale Kontakt."

co mi doradzacie?

Sylwek

to co ten Pan napisał było juz prze ze mnie zobione
  • REKLAMA
  • #4 6030627
    Freddy
    Poziom 43  
    Ocena: 2811
    Tak chodzi i o to ustawianie czasu i wybranie właściwej strefy czasowej.
  • #5 6031111
    samluks
    Poziom 2  
    Witam

No fajnie, a moze mi Pan powiedzieć jaki czas mam ustawić? Proszę o dokładną informację jeśli to możliwe

Pozdrawiam
REKLAMA