logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

ursus C-330 brak świateł, kierunkowskazów oraz klaksonu.

tomeek198 26 Sty 2009 16:37 10144 4
REKLAMA
  • #1 6057360
    tomeek198
    Poziom 2  
    witam wszystkich mam problem z kierunkowskazami i klaskonem nie dzialaja mi a podlaczone sa taj jak na schemacie przynajmniel tak mi sie wydaje a i swiatla mijania swieca mi sie na postojowych pomozcie Prosze.
  • REKLAMA
  • #2 6057563
    rafi40
    Poziom 9  
    Ocena: 10
    Zobacz czy bezpieczniki są dobre i czy kontaktują sprawdż także włącznik sugnału i połączenia (konektory).
    Co do świateł to pewnie pomyliłeś kolejność z przodu maski (zamień je miejscami).Powodzenia.
  • REKLAMA
  • #3 6062724
    tomeek198
    Poziom 2  
    dzieki za rady klakson naprawilem ale moze wiesz ze dlugie swiatla swieca mi obojetnie na ktore przelacze swiatla moze to mas nie masuje co? bo jak tam troche pogdzebalem to i mijania byly
  • REKLAMA
  • #4 6300497
    prywatny123
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    poprzeczyszczaj sobie styki na bezpiecznikach , popatrz czy nie ma jakiegoś wolnego kabla latającego, i jak jest dobrze podłączone to ma chodzić raczej .
  • #5 7131317
    rajczak14
    Poziom 14  
    Ocena: 91
    może masz żarówki źle podłączone i dlatego to światła tak ci fiksują. jeśli posiadasz żarówki typu R2 to sprawdź czy masa jest we właściwym miejscu powinna być na (patrząc od spodu w układzie kiedy na górze będzie poziomy styk) i masa powinna być na lewym pionowyma, ten górny poziomy to mijania a ostatni pionowy do drogowe (długie)
REKLAMA