entermen napisał:To wiem, ale to jest crack zeulei i boję się czy nie uszkodzi boxa.
testowane nic sie nie stanie
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamjubi20 napisał:działa wam program Cinka do unlocku BB5 po aktualizacji puszki ?
clubs napisał:jubi20 napisał:działa wam program Cinka do unlocku BB5 po aktualizacji puszki ?
wgraj do jafa patchowany frimware
http://rapidshare.com/files/355085956/POTATO_JAFBox_Updater_V2.zip
arcik99 napisał:skad pobrac nowa instalke? szukam pewnego zrodla, na serwery raskala wejsc sie nie da
Brzymeq napisał:U mnie jest meksyk jakiś, chcialem robic locka z 5310 i niespodzianka
![]()
pobieram nowa instalke suita i znowu niespodzianka
Rhingsm napisał:Brzymeq napisał:U mnie jest meksyk jakiś, chcialem robic locka z 5310 i niespodzianka
![]()
pobieram nowa instalke suita i znowu niespodzianka
Brzymeq Od kiedy unlock telefonow typu sl2 robimy w cinku? Uzywasz normalnie interefejsu jafa i w zakladce bb5 klikasz unlock i pozbywasz sie tego simlocka...
Brzymeq napisał:Simlock 5310 wysypuje sie w momencie kiedy ma się podłączyć do serwera więc serwery pewnie są wyłączone i dlatego nie działa, no ale nie powinno sie zawieszac chyba.
Co do instalki to sciagalem juz z kilku zrodel lacznie z supertem odeona i zawsze jest to samo ;/