Witam mam problem z tym amplitunerem, wszystkie głośniki grają normalnie tylko lewy surround gra cicho i nie wyraźnie jak dam głośność na full bez głośników i bez sygnału to zaświeci na wyświetlaczy napis PROTECT- wymieniłem końcówki mocy na tym kanale chociaż były ok i nadal jest tak samo z częsciami nie ma problemu ponieważ mam 2 taki sam na części po upadku ma lekko pękniętą płytę .Proszę może ma ktoś schemat do tego urządzenia lub miał podobny problem. Dziękuję pozdrawiam !!!
3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
GM
3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
GM