logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

KINZE ZSZYWACZ Z BIEDRONKI CO MYŚLICIE?WARTO KUPIĆ???

pablohudinii 13 Mar 2009 17:56 1355 1
REKLAMA
  • #1 6276946
    pablohudinii
    Poziom 11  
    Ocena: 19
    Potrzebuje kupić zszywacz elektryczny i dziś właśnie dostrzegłem taki w biedronce firmi KINZE za 40 zł . Zszywacz będzie mi w sumie potrzebny w jednym celu, by przytwierdzać płyty pliśniowe 0,5cm do belek lipowych i swierkowych, nie ma on regulacji siły więc nie wiem czy da sobie radę?

Regulamin p.10.9 KOSZ
    [Akrzy]
  • REKLAMA
  • #2 6277010
    misiaty1985
    Poziom 16  
    Ocena: 13
    odpowiedz jest prosta. Idziesz do sklepu, kupujesz zszywacz na osobnym paragonie, idziesz do domu i testujesz nawet na tych zszywkach co dostałeś w zestawie.
    Jeżeli działa to fajnie i wygrałeś.
    Jeżeli nie to w ciągu 7 dni idziesz go oddać a z doświadczenia wiem że ludzie z biedronki nie zwracają większej uwagi na to jaki towar oddajesz i zawsze zwracają kasę. Ja osobiście zwróciłem odtwarzacz cd samochodowy bez kabli i kieszeni bo nie chciało mi się wyciągać ich z samochodu :). Sprzedawca spojrzał na datę na paragonie i czy jest w ogóle coś w pudełku :) i zwrócił kasę :)
    Jak go kupisz to napisz o nim opinie. Masz małą szlifierkę kontową marki kinze i chodzi dobrze tylko trzeba sprawdzać stan łożysk i przy krótkich szczotkach lubi bardzo iskrzyć na komutatorze, ale ogólnie przy rozsądnym użytkowaniu nie do zepsucia w domowych warunkach.
REKLAMA