logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Poszukuje instrukcji montazowej elpigaz stella/elisa

14 Maj 2009 20:49 5770 7
REKLAMA
  • #1 6530786
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 7759197
    MiKev
    Poziom 11  
    Ocena: 8
    witam tez poszukuje instrukcji ale do 6 cyl.
    chodzi mi o podlaczenie pod wtryski, nie wiem ktory kolor jaki wtrysk. gdyby ktos mial ta info bardzo bym prosil.
  • #4 7760302
    konrad_bugaj
    Poziom 16  
    Ocena: 57
    Witam wszystkich. A może ktoś mi podpowie gdzie mogę znaleźc coś do tej instalacji. Instalacja gazowa została zdemontowana z opla omegi B rozbitej, z Holandi. Ja chcę założyć ją do mojej omegi B w tym tylko problemem że gościu który ją demontował nie poznaczył kabelków, a gazownik w mojej okolicy nie potrafi tego uruchomić bez schematu. Więc jeśli ktoś posiada jakąś wiedzę na ten temat bardzo bym był wdzięczny za podzielenie się nią. Dołączam zdjęcie centralki.
    Poszukuje instrukcji montazowej elpigaz stella/elisa
  • REKLAMA
  • #5 9212959
    kr1985
    Poziom 12  
    Ocena: 16
    Witam mam pewnien problem z oprogramowaniem Elpigaz 6.0.2.0 a mianowicie na starszsych wersjach normalnie łącze się z centralka od gazu. natomiast podczas proby połączenia wersja 6 wyskakuja mi 3 bledy c1, c10, c11 czy ktos wie co to może byćza przyczyna?
  • #7 10607389
    mdaniely
    Poziom 1  
    A gdzie znalazłeś soft do Elisy ?
  • REKLAMA
  • #8 10607564
    kocureq
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Na elektrodzie, w różnych wątkach są różne wersje softu. Ale jeszcze go nie testowałem.

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano instrukcji montażowej systemu gazowego Elpigaz Stella/Elisa, która jest trudno dostępna w internecie. W dyskusji udostępniono link do schematu i opisu programowania na forum elektroda.pl. Poruszono również kwestie podłączenia instalacji do wtrysków w silnikach 6-cylindrowych oraz problem z oznaczeniem przewodów po demontażu instalacji z Opla Omegi B. Wspomniano o problemach z oprogramowaniem Elpigaz w wersji 6.0.2.0, gdzie pojawiają się błędy C1, C10, C11 podczas łączenia z centralą. Dyskutowano także o potrzebie interfejsu USB do regulacji instalacji LPG od podstaw, wskazując na produkt dostępny na viaken.pl. Wspomniano o różnych wersjach oprogramowania Elpigaz dostępnych na forum elektroda.pl, choć nie wszystkie zostały przetestowane.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA