Witam. Mam problem. Mam taki starszy komputer (procesor ok 800mhz, 128 Ram, dysk 80 gb, grafika 32 MB). Od nowości przechodził może kilkanaście godzin. Zawsze był na nim windows 98. Chodził bez zarzutów. Na komputerze musi być zainstalowany taki jeden program, który jest przypisywany chyba do komputera. Starsza wersja chodziła na win 98. Teraz przyszedł czas na wymiane programu na najnowszą wersje która potrzebuje win 2000 albo XP. Postanowiłem zainstalować winXP pro gdyż taki posiadam. Instalacja przebiegła bez zarzutów, system ładnie chodzi wszystko niby ok... Aż do chwili gdy chciałem zainstalować starszą wersje owego programu. Gdy włoże płyte czasmi od razu wyskakuje błąd : f:/nie jest prawidłową aplikacją systemu win32. Czasami pokaże się zawartość płyty ale po wybraniu pliku instalacyjnego wyskakuje ten sam błąd. Komputer ten nie miał nigdy styczności z internetem. Dodam jeszcze że płyta z tą starszą wersją programu bez problemu chodzi na innym komputerze z Win Xp (instalowanym z tej samej płyty). Zauważyłem ze np. jak włoże płyte CD ze zdjęciami to otwiera się folder w którym są zdjęcia, lecz nie widać zdjęć. Proszę o Pomoc gdyż męcze się z tym już drugi dzień :/