Witam kolegów, jak w temacie próbuje uruchomic ten kabel od kilku dni na win98 czy przerabiał juz ktos ten temat? poprosze o wskazówki i zgóry dziekuje !
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tampudzianowski napisał:Przy starcie wyskakuje mi DOG INIT FAILED pozniej cannot find device! this soft can be run in win xp plug in the device then press ok. nie mam juz pomysłów ustawiałem zgodnosc i tez nic nie pomaga! Dodam ze na xp sterowniki i program chodzi ok narazie na sucho bez polaczenia z autem( komp stacjonarny)Na jakim jesteś etapie prac nad uruchomieniem owego interface'u?
Moderowany przez Błażej:14 dni urlopu od forum na uspokojenie nerwów i wyszorowanie języka szarym mydłem. Choć w tym przypadku, to raczej palców pumeksem. I ostrzeżenie za bluzgi.
pudzianowski napisał:Wiec tak program Vag k+can commander 1.4 full ,interfejs otej samej nazwie na USB, do tego sterowniki które emuluja USB na com, zainstalowane poprawnieNie znam na takich sprzętach,ale mogę poradzić tak:napisz,jaki program używasz(pełną nazwę oraz wersję),dokładny symbol kabla i/lub jego zdjęcie.Do tego podaj,czy ten program masz ustawiony na port COM2,jeśli nie to na jaki?Ew. zamieść zrzuty ekranu