Posiadam 406 coupe 2.2. HDI 2002r autko miało wypadek przodem delikatny przed wypadkiem sprawowało się bez najmniejszego problemu nie miałem żadnego problemu po tym wypadku autko zgasło i nie szło go odpalić silnik kreci ale nie zapala wiem ze niektóre francuzy mają czujnik uderzeniowy na przednim prawym lub lewym kielichu ale nic tam nie znalazłem ! Na wyświetlaczu
ECONOMY MODE ACTIWE ten tryb się włączał jak było włączone za długo radio i je wyłączał teraz nie mogę włączyć radia jak jest ten tryb a i co najważniejsze jak przekręcam stacykę to na desce nie zapala się kontrolka od świec żarowych ! ! ! A może zamiast tego włącznika uderzeniowego zapisują się jakieś błędy w komputerze po wstrząsie i dlatego nie odpala ! ! !!
proszę o pomoc ! ! ! !!
Scaliłem. robokop
ECONOMY MODE ACTIWE ten tryb się włączał jak było włączone za długo radio i je wyłączał teraz nie mogę włączyć radia jak jest ten tryb a i co najważniejsze jak przekręcam stacykę to na desce nie zapala się kontrolka od świec żarowych ! ! ! A może zamiast tego włącznika uderzeniowego zapisują się jakieś błędy w komputerze po wstrząsie i dlatego nie odpala ! ! !!
proszę o pomoc ! ! ! !!
Scaliłem. robokop