logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens C 35 - zawiesza się podczas pisania SMS-ów i zapomina połączenia

Ewa 14 Lip 2009 09:40 939 5
REKLAMA
  • #1 6776453
    Ewa
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Witam,
    mam problem z tym telefonem. Wiem ze juz swoje latka ma ale jest wytrzymaly i bardzo dobrze trzyma bateria dlatego chcialabym go jeszcze moc uzywac.
    problem jest nastepujacy:
    pisze smsy, dzwonie i np w trakcie pisania smsa nagle blokuje sie telefon. Nie odpowiada na jakiekolwiek naciskanie klawiszy. Trzeba wyjac z niego baterie wlozyc z powrotem i wlaczyc. Dodam ze zauwazyłam iż po takim zawieszeniu "zapomina" ostatnie polaczenia wychodzące, przychodzące (trudno mi powiedziec czy odnosi sie to "zapomnienie" do dni czy do sztuk połączeń).
    Co to moze byc?
    Dzieki za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 6776535
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1665
    Najlepiej wgrać nowe oprogramowanie.
  • REKLAMA
  • #3 6778144
    michalak92
    Poziom 18  
    Ocena: 23
    Można spróbować wgrać nowy software (o ile problem nie jest związany z hardware to to powinno pomóc). Może TO Ci pomoże.
  • REKLAMA
  • #4 6790536
    Ewa
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Dzieki za pomoc:).
    A propos, a czy moze to byc nie wina telefonu lecz karty SIM?? mam oryginalna karte od ok 6 lat. (nie przekladam jej co chwila z telefonu do telefonu wiec nie widac jakich zewnętrznych rys, wyglada ok,ale nie bylam jeszcze u operatora by ja sprawdzil).
  • REKLAMA
  • #5 6791026
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1665
    Karta raczej niema nic do tego, ale jak chcesz to dla pewności włóż inną i sprawdź.

Błędy ortograficzne

Proszę poprawić

Mod poochone
  • #6 6791519
    dr.master
    Poziom 39  
    Ocena: 927
    Ewa napisał:
    Dzieki za pomoc:).
    A propos, a czy moze to byc nie wina telefonu lecz karty SIM?? mam oryginalna karte od ok 6 lat. (nie przekladam jej co chwila z telefonu do telefonu wiec nie widac jakich zewnętrznych rys, wyglada ok,ale nie bylam jeszcze u operatora by ja sprawdzil).

Nie nie sim nie ma nic do tego, jest to objawa softwarowa, czyli wymiana oprogramowania wystarczy.
REKLAMA