Samochód odpala i na wolnych obrotach chodzi normalnie, podczas przyspieszania od 1500 do 2500 czuć lekkie przerwania, natomiast powyżej coraz mocniejsze przerwy tak jakby turbo się wyłączało i załączało cyklicznie. Na Biały elektrozawór przychodzą impulsy sterujące załącza się w ich takt, natomiast po odpięciu od zasilania sam dziwnie drga, łączy się poprzez diodę z czarnym elektrozaworem od egr , niestety przepuszcza ona w obu kierunkach powietrze. Dźwignia na turbo chodzi ciężko-ledwo jestem ją w stanie wcisnąć kciukiem(nie wiem czy tak ma być), na biegu jałowym podczas gazowania opuszcza się cyklicznie lekko jakieś 5mm w dół. Błąd w ECU po kilku kilometrach jazdy dotyczy za wysokiego ciśnienia w kolektorze. Wszystkie rurki posprawdzałem podciśnienie dochodzi do zaworu. Jaki powinien być parametr ciśnienie doładowania podczas jazdy? Samochód czasem jest w ogóle zamulony innym razem rwie do przodu i zaczyna przerywać.Przy zimnym jest troszkę lepiej Naprawiam głównie wtryski benzyny, ale chcę pomóc przyjacielowi. Wszyscy mechanicy zaraz by tylko turbo wyjmowali do regeneracji-myślę że jednak mechanika jest sprawna.