logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy Technics SU-V570 ma transformator Unitra? Fakty o współpracy marek

piatasz 27 Wrz 2009 13:57 3452 6
REKLAMA
  • #1 7063115
    piatasz
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam!!!

Czy to prawda ze unitra współpracowała z technicsem i w zakupionym przeze mnie wzmacniaczu jest transformator Unitry? Proszę o odpowiedź ponieważ sprzedający usilnie wmawia mi że tak powinno być. Pozdrawiam :)

Proszę poprawić temat.
    Regulamin pkt. 11.
    GM
  • REKLAMA
  • #2 7063359
    Byneq
    Poziom 27  
    Ocena: 153
    Napisałem Ci już wcześniej ale nie poprawiłeś swojego posta więc go usunięto:

Po prostu mu napisz że odsyłasz to z powrotem i ma Ci oddać kasę , albo zgłosisz sprawę do Allegro i na Policję. Gość najzwyczajniej Cię naciągnął i teraz próbuje się wykręcić wymyślając bzdury.Transformator w technicsie wygląda zupełnie inaczej tu masz wnętrze podobnego wzmacniacza.

Czy Technics SU-V570 ma transformator Unitra? Fakty o współpracy marek
  • REKLAMA
  • #3 7063403
    piatasz
    Poziom 10  
    Nie zdążyłem poprawić :( Ok juz niby z nim załatwiłem i odsyłam wzmacniacz. Według niego wszystko jest ok i to jest taki rodzaj wzmacniacza ze moze grac tylko jednen kanal nie moga grac dwa jednoczesnie. Co jest debilnym wytłumaczeniem. Dzieki wielkie za pomoc.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 7063429
    Byneq
    Poziom 27  
    Na Twoim miejscu powiadomiłbym Allegro o tej aukcji bo widząc co Ci napisał, sprzedawca tego badziewia wystawi to ponownie i ktoś inny się na tym natnie. Podaj też jak możesz numer aukcji na której to kupiłeś (nie link)
    Powodzenia
  • REKLAMA
  • #5 7063451
    piatasz
    Poziom 10  
    Allegro oczywiscie zostanie powiadomione :) to jest numer aukcjii 739040257 a nick nieuczciwego uzytkowika to: bubu511.

Btw mozesz mi doradzic co najlepiej kupic do 400 zl jaki wzmacniacz?
  • #6 7063568
    Byneq
    Poziom 27  
    Trudno doradzić jakiś konkretny model lub firmę, osobiście korzystam z 3 amplitunerów Denona , Onkyo i Technicsa i nie narzekam na żaden.Jeśli będziesz szukał w Technicsie to patrz za czymś w klasie A lub AA , czasem można trafić coś w dobrym stanie i dobrej cenie.W razie czego pisz na PM.
  • #7 7063728
    marusmk
    Poziom 19  
    Ocena: 85
    [...]

Jest takie powiedzenie:
    Cytat:
    Kiedy inżynierowie DUAL`a projektowali pierwszy sprzęt elektroakustyczny-W Korei. Japonii i Chinach ogień rozpalano krzesiwem"

Jest również punkt 10.11 regulaminu. Link do aukcji usunąłem.
    GM

:wink:

Serwisówka:
    http://dual.pytalhost.eu/cv1460s/

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
W dyskusji poruszono kwestię obecności transformatora Unitra w wzmacniaczu Technics SU-V570 oraz rzekomej współpracy obu marek. Użytkownik zakupił wzmacniacz, którego sprzedawca twierdził, że zawiera transformator Unitry, co zostało zakwestionowane przez innych uczestników forum. Wskazano, że transformator w Technicsie ma inną budowę niż w urządzeniach Unitry, a sprzedawca prawdopodobnie wprowadził kupującego w błąd. Zalecano zwrot sprzętu i zgłoszenie sprawy do Allegro oraz Policji. W dyskusji pojawiły się także porady dotyczące wyboru wzmacniacza do 400 zł, z rekomendacją modeli Denon, Onkyo i Technics, zwłaszcza tych z klasą A lub AA. Podano również link do serwisówki wzmacniacza CV1460S, co może być pomocne przy naprawach lub weryfikacji sprzętu.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA