logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6310i gubi zasięg - czy naprawa jest opłacalna? Koszty i możliwości

mathall 04 Paź 2009 22:27 1036 1
REKLAMA
  • #1 7091753
    mathall
    Poziom 2  
    Witam
    Dotychczas korzystałem z nokii 6310i ,ale niestety z ostatnio zaczęła gubić zasięg. Ciężko byłoby mi sie z na rozstawać :cry:,wiec zacząłem szukać informacji o ewentualnej jej naprawie. Dowiedziałem sie ze istnieje taka możliwość, bo jak sie dowiedziałem od znajomego jest to kwesta jakiegoś elementu , który sie odlutował i podobno jest możliwość naprawienia tego:D. Chciałbym sie dowiedzieć czy ta naprawa będzie miała sens i ewentualnie ile coś takiego będzie kosztowało, jeżeli telefon oddam do jakiegoś komisu.Również chciałbym sie dowiedzieć, czy jest możliwość ewentualnej wymiany wyświetlacza z 6310i do nokii 6210 (jej wcześniejszej wersji ).
  • REKLAMA
  • #2 7091780
    poochone
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 165
    Reg 14

Przed napisaniem nowego tematu każdy użytkownik jest zobowiązany do zapoznania się z zawartością danego działu oraz zawartych w nim ogłoszeń (niebieskie tematy). Powinien również użyć lokalnej wyszukiwarki w celu upewnienia się, czy temat nie był już poruszany na forum (link szukaj u góry strony).

Kosz.
REKLAMA