logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak połączyć małe pliki filmowe z eDonkey w jeden plik AVI?

noody2051 21 Cze 2004 12:32 1094 3
REKLAMA
  • #1 703231
    noody2051
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    sciagalem sobie filma w edokeyu ale niestety od pewnego czasu plik stoi w miejscu a ja utracilem wszystkie zrodla i nic sie nie zapowiada aby ta sytuacje zmienic
    film mam w parudziesieciu malych plikach(wiadomo edonkey :?)i moze znacie jakis program ktory skompletowalby mi te pliki w jeden avi tak jak zawsze robi to osiolek po skonczeniu pobierania??
  • REKLAMA
  • #2 703342
    elektryk
    Poziom 42  
    Ocena: 241
    eDonkey trzyma plik z danymi ściagniętymi w jednym pliku, w pozostałych plikach są listy klientów, listy pobranych kawałków itp.
  • REKLAMA
  • #3 703355
    noody2051
    Poziom 13  
    no raczej nie zarowno edonkey jaki i overnet na poczet sciaganego pliku twoza katalog a w nim umieszczaja pliki ja w tym katalogu mam 78 plikow 76 z nich ma rozmiar po 9,5MB a dwa pliki maja po pare kB
    chodzi mi teraz o program ktory skompetuje mi je wszystkie mimo braku 5MB!!!
  • #4 703597
    noody2051
    Poziom 13  
    dalem se rade, dla wszystkich ktorzy maja podobny problem :

"do ED jest nawet plugin
    http://files.edonkey2000.com/downloads/mod...ile.php?lid=274
    przy wyłaczonym ED instalusz (trzeba wskazac katalog edonkeya), właćzasz ED, w opcjach zaznaczasz/uaktywniasz plugin....
    pozniej dajesz prawym przyciskiem na pliku, wybierasz Plugins > donkey preview > create copy of preview... i dalej dasz juz sobie rade...
    powodzenia"
REKLAMA