logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mio MOOV 500 + AM 5.5.3 "OUT OF MEMORY ERROR"

votel 03 Lis 2009 22:23 5814 3
REKLAMA
  • #1 7212618
    votel
    Poziom 10  
    Witam
    Mam taki mały problem z Automapą mianowicie zainstalowałem sobie dziś Automapę Na Karcie pamięci (oczywiście wersja legalna) i po uruchomieniu jak ustawię trasę przejazdu po chwili postoju wyskakuje mi komunikat "OUT OF MEMORY ERROR".
    W czym jest problem i co z tym zrobić.

Z Góry wielkie dzięki za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 7271216
    Pontikos
    Poziom 39  
    Ocena: 1008
    Zespół Helpdesk (Infolinii) AutoMapy udziela pomocy telefonicznie (22-859-0240) w godzinach 8:00 - 17:00 w dni robocze oraz e-mailem (pomoc@AutoMapa.pl)
  • REKLAMA
  • #3 8192251
    jano_fortepiano
    Poziom 1  
    witam

mam taki problem, posiadam odblokowaną nawigacje mio moov 500 i instaluje auto mape na karcie sd, pozniej zmieniam w pliku pliku appstartupsec.ini tak jak to pisze na roznych forach:
    [Process1]
    RelativePath=False
    ProcessFile=Storage Card\AutoMapa EU\wceAm.exe
    ProcessCmdLine=
    ProcessDbgFile=
    ProcessDbgCmdLine=
    MaxRestarts=3
    Major=TRUE
    WindowName=MioMap
    MaxCloseMessages=10

Gdy rozłącze urządzenie z komputerem, zrobie reset, on dalej szuka połączenia z PC wogóle nie łąduje się pulpit. tylko ząda podpiecia do PC.
    Czy ja coś robie źle ?? prosze o rade

Dodano po 10 [minuty]:

Dodam że instalowałem tą automape na omni i działała bez zarzutu.
  • #4 8192369
    Pontikos
    Poziom 39  
    Ocena: 1008
    Zmien wartosc false na true - przeciez podales sciezke bezwzgledna!!
    I nie korzystaj wiecej z opisow z MyNavia - tam sie wszyscy potrafia wymadrzac, ale gdy nie dziala, juz malo kto pomoze :P

Poza tym, sugeruje, bys przejrzal tematy tutaj - bylo jak zrobic, zeby automapa startowala SAMA po wlozeniu karty SD - i nie trzeba NICZEGO zmieniac na urzadzeniu - tak jest o wiele BEZPIECZNIEJ!
REKLAMA