witam jestem nowo zarejestrowanym użytkownikiem, wchodziłem nie raz na forum jako gość ale nie musiałem zakładać tematów bo zawsze znajdowałem odpowiedź, mój problem jest taki zakupiłem nawigację mio moov 500 poland później odblokowałem ją poprzez zakupienie usługi pomocy w odblokowaniu na allegro, po odblokowaniu działało wszystko elegancko natomiast później instalowałem automape 5.3 pomyliłem się i zamiast zainstalować na karcie pamięci zainstalowałem na nawigacji potem usunąłem ją oprócz folderu "2557" zainstalowałem na karcie pamięci i nie wiem czy wybrałem odpowiedni windows dla automapy (wybrałem windows 5 mobile mio) przy załączaniu wyskakuje błąd " Fatal Application Error
Application AppstartupSec.exe has performed an illegal operationand will be shut down. If the problem persits, contact the program vendor.
Program: AppStartupSec.exe
Exception: 0xc00000FD
Address: 8C031708"
nie wykrywa jej ani dalej się nie chce załączyć ino ekran początkowy mio map z tym błędem prosiłbym o pomoc ponieważ już nie wiem naprawdę jak to naprawić z góry dziękuję i pozdrawiam
Application AppstartupSec.exe has performed an illegal operationand will be shut down. If the problem persits, contact the program vendor.
Program: AppStartupSec.exe
Exception: 0xc00000FD
Address: 8C031708"
nie wykrywa jej ani dalej się nie chce załączyć ino ekran początkowy mio map z tym błędem prosiłbym o pomoc ponieważ już nie wiem naprawdę jak to naprawić z góry dziękuję i pozdrawiam