logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Identyfikacja centrali ze zdjęcia – prośba o schemat lub instrukcję obsługi

fibo91 03 Gru 2009 15:11 1810 6
REKLAMA
  • #1 7340239
    fibo91
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Mam problem nie mam pojęcia co to jest za centrala. Bardzo proszę pomóżcie, jak możecie to dajcie jakieś schematy czy instrukcje.

Identyfikacja centrali ze zdjęcia – prośba o schemat lub instrukcję obsługi

Z góry dziękuję i pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 7340246
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 7340328
    fibo91
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Bardzo dziękuję :D Jeszcze tylko pytanie chcę to sprzedać i nie wiem po ile takie rzeczy chodzą czy orientuję się ktoś co do ceny takiego sprzętu??
  • REKLAMA
  • #4 7340400
    robokop
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 6342
    Takiego ? Tyle ile wartość zawartych w nim metali kolorowych. Urządzenie marki "sam" , mało funkcjonalne , niekompletne, zdewastowane. Zdecydowanie nie jest to zadatek na "kokosowy interes".
  • #5 7340829
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #6 7376467
    Marksrz
    Poziom 23  
    Ocena: 129
    a moze muzeum techniki
  • #7 7377321
    zybex
    Pomocny dla użytkowników
    Ocena: 2922
    Ewidentnie urządzenie do sprawdzania lamp, ale na mój gust to samoróbka jakiegoś radioamatora. W tym momencie wartość prawie żadna. Może ktoś to kupi na części (podstawki do lamp, miernik, gniazda bananowe).

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zadał pytanie dotyczące identyfikacji urządzenia, które okazało się być testerem lamp elektronowych. W odpowiedziach zasugerowano, że urządzenie jest mało funkcjonalne i niekompletne, co wpływa na jego wartość. Wskazano, że wartość sprzętu może być zbliżona do wartości metali kolorowych w nim zawartych. Użytkownik rozważa sprzedaż urządzenia i pyta o jego cenę, a w odpowiedziach zasugerowano, że może być zainteresowanie ze strony kolekcjonerów elektroniki retro lub muzeów techniki.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA