Czy ktoś jest mi wstanie odpowiedzieć na pytanie co wnoszą nowe firmware do TV jak w temacie ? Nie chodzi mi o odpowiedź typu "Aktualizacja wnosi poprawki do poprzedniej wersji co ma służyć poprawieniu funkcjonalności telewizora." bo taka odpowiedź uzyskałem od Samsung Polska. Potrzebuje wskazania konkretów, a nie takich ogólników.
Niestety poprzedni post w takiej sprawie został usunięty do kosza z jakąś opinia moderatora o serwisach i innych naprawach sprzętu przez zmianę softu. Zapewniam, że takie opinie są bezsensowne gdyż ja nie tworzę oprogramowania na własną rękę lecz pobieram ze strony Samsung Polska gdzie firmware są autoryzowane. Więc dobre rady na takim poziomie mnie nie bawią i oczekuje rzeczowej odpowiedzi a nie koszowania zapytania z prośbą o pomoc.
Niestety poprzedni post w takiej sprawie został usunięty do kosza z jakąś opinia moderatora o serwisach i innych naprawach sprzętu przez zmianę softu. Zapewniam, że takie opinie są bezsensowne gdyż ja nie tworzę oprogramowania na własną rękę lecz pobieram ze strony Samsung Polska gdzie firmware są autoryzowane. Więc dobre rady na takim poziomie mnie nie bawią i oczekuje rzeczowej odpowiedzi a nie koszowania zapytania z prośbą o pomoc.
Skoro jak napisałeś pl Samsung "potraktował" Ciebie ....... nie wiem dlaczego chcesz pomocy na forum (dokładnej pomocy)