logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Darmowy program do wystawiania faktur bez ukrytych opłat

lukasz22szcz 20 Sty 2010 10:23 4721 13
REKLAMA
  • #1 7562590
    lukasz22szcz
    Poziom 10  
    witam
    poszukuje darmowego i pełnego programu do wystawiania faktur, ten co jest na portalu jest bezpłatny tylko do pobrania trzeba w nim podać kod za który trzeba zapłacić.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 7571916
    endex
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Witaj,
    ja polecam programik do wystawiania F-vat o nazwie Fakturka 1.07
    wpiszesz w google i bedziesz miał tylke linków żeby ściagnąć bez problemu.
    Pozdrawiam
  • #5 7572295
    x_LeNDo_x
    Poziom 13  
    Fakturka odmówiła współpracy na mojej windzie 7 64bit oraz na Viscie 32 bit :/
    ale znalazlem cos duzo lepszego i za darmo!
    Programer Faktura <-- poszukaj tego programu. Chodzi bez zarzutu juz długo u mnie i nie narzekam :)
  • #6 7575645
    endex
    Poziom 11  
    a ten programik pozwala wstawić logo firmy do F-VAT bo tak kombinowałem w fakturce ostatnio i zakończyło sie to nie powodzeniem?
  • #7 7853569
    lukasz22szcz
    Poziom 10  
    za program do faktur dziękuje bardzo a czy ktoś może zna program do robienia kosztorysów elektrycznych
  • REKLAMA
  • #8 9067910
    KNK34
    Poziom 2  
    Ja używam, ma to o czym piszesz, u mnie działa na W7 64bit. Musisz mieć free MS SQL 64bit. LInk www.fajnyprogram.pl
  • #9 9243072
    x_LeNDo_x
    Poziom 13  
    A ja polecam infakt - za 5 zł miesiecznie mam wszystko co trzeba i co najważniejsze - nie ma problemów takich jak z tymi co są bezpłatne :)
  • #10 9243479
    19Grzegorz96
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Ja używam Faktury Express i jestem bardzo zadowolony :)
  • #11 9243509
    narkoholik
    Poziom 30  
    Ocena: 100
    MS office Word lub OpenOffice.
    Excel lub calc - kosztorysowanie
    Acces - baza

Oczywiście pozostaje sprawa numeracji i zachowania kopii ale nikt nie pytał o program do zarządzania sprzedażą czy księgowania :)
    Nie dajmy się ogłupić - programy są i mają pomagać ale równie dobrze można zakupić druki akcydensowe.
  • #12 9540511
    Gobieslaw
    Poziom 1  
    Napisałem jakiś czas temu programik do fakturowania. Może się przyda - jest darmowy i ma funkcje o których piszesz.
    http://fakturka.info.pl - zapraszam.
  • #13 10046468
    guzik44
    Poziom 10  
    Polecam programy pracujące przez przeglądarkę. Nie trzeba nic instalować i martwić się o przechowywanie\archiwizację danych. Ostatnio ruszył nowy portal do wystawiania faktur i prowadzenia małej księgowości. invoicer.pl
  • #14 10047739
    rysq1909
    Poziom 2  
    Polecam program Rachunek Small Business , program jest płatny ale naprawde warty jest tych 67 zł chyba :) używam go już od dawna, rachunki są przejrzyste i wyraźne. A także przy małym nakładzie pracy odpada zapłata księgowej :)

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji poruszono temat darmowych programów do wystawiania faktur bez ukrytych opłat. Użytkownicy polecają różne rozwiązania, w tym programy takie jak Pakiet Przedsiębiorcy, Fakturka 1.07, Programer Faktura oraz Faktury Express. Niektórzy zwracają uwagę na problemy z kompatybilnością, zwłaszcza z systemami Windows 7 i Vista. Inni sugerują korzystanie z aplikacji webowych, takich jak invoicer.pl, które eliminują potrzebę instalacji. Wspomniano również o płatnych opcjach, takich jak infakt i Rachunek Small Business, które oferują dodatkowe funkcje. Użytkownicy podkreślają znaczenie możliwości personalizacji faktur, w tym dodawania logo firmy.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA