logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zwiększyć ruch na stronach www.konradlatocha.ubf.pl i www.mf1.f3d.pl?

konradlatocha 23 Sty 2010 13:00 3931 12
REKLAMA
  • #1 7578192
    konradlatocha
    Poziom 2  
    Witam Mam strone w ubf.pl i chciałbym żeby było na nią więcej wejść i żeby dało się ją wyszukać w google.
    Proszę o wskazówki...
    Moja strona to Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
    A druga to Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Z GÓRY DZIĘKUJE...
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 7578232
    yogi009
    Poziom 43  
    Ocena: 2658
    To pytanie zadają sobie spece w dziedzinie pozycjonowania stron od zawsze. Najpierw proponuję jakieś odpowiednie słowa kluczowe wstawić, zarejestrować witryny w wyszukiwarkach. To dość szerokie zagadnienie, ale tak najprościej tłumacząc, zadaj sobie pytanie, jacy klienci mają zaglądać na Twoje witryny, jakim językiem się posługują oni i cała dziedzina. No i pod to próbuj ustawiać słowa-klucze. Przykładowo po podaniu hasła "spawanie" wyświetli się cała fura witryn, ale na hasło "spawanie bogatynia" wynik będzie już bardziej zawężony.
  • #3 7579250
    _Robak_
    Poziom 33  
    Ocena: 29
    Po pierwsze to wylaczyc jakies durne muzyczki na stronach.
  • #4 7579308
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 587
    Po drugie, usunąć błędy ortograficzne:
    Forum w kategorji gier
  • REKLAMA
  • #5 7579317
    zbychu80
    Poziom 16  
    Ocena: 32
    Strony nudne, żądnych interesujących rzeczy, kopie artykułów i pogoda, jakaś wkur... muzyczka. 4 programy do ściągnięcia, które większość osób pobiera ze stron typu itp. instalki, bez używania wyszukiwarki.
    To nie dziw się że wejść nie ma i nie będzie. Takich stron są setki...
  • REKLAMA
  • #6 7579423
    Taenia_Saginata
    Poziom 31  
    Ocena: 111
    A po co ludzie mają wchodzić? Strony są po to żeby jakąś treść przekazywać. Na twojej nic ciekawego nie znalazłem. Masz jakieś artykuły kradzione słowo w słowo z innych stron. Do tego gówniana muzyka. Jak tylko strona się załadowała to od razu w panice szukałem guzika żeby ją zamknąć.
  • #7 7579640
    Emil2543
    Poziom 16  
    Ocena: 27
    Kto ci dał pomysł żebyś taką piosenkę wstawił na stronkę. Na kompie włączył się tryb auto destrukcji ale znalazłem kody
  • #8 7582038
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 932
    Po pierwsze to pomyśl o jakiej sensownej domenie.

ubf.pl, 3fd.pl będzie ci ciężko przepchać przez googla.
  • REKLAMA
  • #9 7584267
    remix1
    Poziom 18  
    Ocena: 197
    Witam,
    Jak tylko zobaczyłem pierwszego lepszego newsa na tej stronce jasne stało się dla mnie, dlaczego są niepopularne - pozwolę sobie zacytować
    Cytat:
    Firefox planuje wudac wersie 3,5 mozilly firefox,ktura jest narazie w wersji (RC)

...
  • #10 7584881
    Logan
    Poziom 30  
    Ocena: 121
    Pozwolę sobie podłączyć się pod temat. Co zrobić, żeby googlebot dotarł do mojej strony za pośrednictwem aliasu ? Chodzi o to, że strona znajduje się pod adresemAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany , ale alias jestAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany . Wszędzie gdzie się "reklamuję" podaję oczywiście alias, wiadomo, im więcej linków do mojej strony tym prędzej googlebot ją odwiedzi. Co zrobić, żeby googlebot podążał za aliasem ?
  • #11 7768561
    KAPEX
    Poziom 1  
    Ja też mam problem aby moją stronęAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany można było wyszukać w google. Co zrobić
  • #12 7896997
    blabla86
    Poziom 1  
    moj znajomy ma to samo... Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
  • #13 7897269
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 587
    Ale koledzy sprytnie wymyślili w jaki sposób wykorzystać nasze forum do wypromowania własnych stron. Jestem pełen uznania! W związku z tym uznaniem temat zamykam i usuwam z forum.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Aby zwiększyć ruch na stronach www.konradlatocha.ubf.pl i www.mf1.f3d.pl, zaleca się zastosowanie odpowiednich słów kluczowych oraz rejestrację witryn w wyszukiwarkach. Ważne jest, aby treść była interesująca i unikalna, unikając kopiowania artykułów z innych źródeł. Użytkownicy zwracają uwagę na błędy ortograficzne oraz nieprzyjemne elementy, takie jak muzyka w tle. Domena powinna być sensowna, ponieważ obecne adresy mogą utrudniać pozycjonowanie w Google. Warto również zadbać o poprawność techniczną strony, aby ułatwić dostęp robotom wyszukiwarek.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA