logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak usunąć błąd airbag w golf4 1.9tdi bez podł.do kompa?

martinez l82 16 Lut 2010 13:00 15956 4
REKLAMA
  • #1 7702539
    martinez l82
    Poziom 1  
    Mój airbag w golfie 4 "98 tdi świeci mi się już czwarty raz. To przez kostkę pod siedzeniem pasażera i jestem tego pewien. Moje pytanie jest następujące: czy można ten błąd wykasować samodzielnie. Mechanik robił mi to już trzy razy i za każdym razem płaciłem 40 zł. Kostki już usunąłem i polutowałem wszystko na stałe bo nie potrzeba mi wyciągać siedzeń. Jestem trochę w cienkiej sytuacji z kasą i nie stać mnie po raz czwarty na 40 zeta. Z góry dzięki za pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 7702936
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 7702994
    igorek83
    Poziom 24  
    Ocena: 194
    nieraz idzie przez odłączenie aka na dłuższy czas ale sporadycznie zawsze cokolwiek robisz przy airbag to odłączając akumulator
  • REKLAMA
  • #4 7703254
    kwansterp
    Poziom 23  
    Ocena: 166
    martinez l82 napisał:
    Mój airbag w golfie 4 "98 tdi świeci mi się już czwarty raz. To przez kostkę pod siedzeniem pasażera i jestem tego pewien. Moje pytanie jest następujące: czy można ten błąd wykasować samodzielnie. Mechanik robił mi to już trzy razy i za każdym razem płaciłem 40 zł. Kostki już usunąłem i polutowałem wszystko na stałe bo nie potrzeba mi wyciągać siedzeń. Jestem trochę w cienkiej sytuacji z kasą i nie stać mnie po raz czwarty na 40 zeta. Z góry dzięki za pomoc.

Za te pieniądze to miałbyś już sam czym kasować ten błąd.
  • #5 7703258
    carrot
    Moderator Samochody
    Ocena: 3574
    Cytat:
    Jedź do gościa i pogadaj, niech opuści cenę trochę

Niby czemu mechanik ma opuścić cenę, skoro klient nie chce naprawić samochodu tylko zgasić kontrolkę
REKLAMA