Witam ja mam procesor cukiereczka 400 mhz a plyte to sam bym chcial wiedziec ale chyba nazywa sie ona BIZ1A bo tak na niej pisze heh no wiec mam w biose jedynie mozliwosc ustawienia 4 mozliwosci tzn mam juz odrazu 4 mozliwosc do wyboru ile podkrecam mam tam cos takiego 83/23 to bylo tylko przykladowe i mam takie 4 opcje wiec z najwiekszej podkrecam go do 500 i chodzi spoko ale potrzebne mi bylo wiecej heh wiec spojrzalem na plyte a tam zworki do wyboru mnoznika i tego drugie przez co mnozymy <sorry za brak slow ale nieznam wsyzstkich> ucieszony postanowilem ustwic 100x6.0 bo tak moglem na plycie i nadal nic nadal 400 patrzylem kazda mozliwosc i nadal 400 tylko w jedej opcj bez wszystkich zworek pokazuje 600 ucieszylem sie ;] wszystko bylo by spoko tylko ze winda laduje sie troszke i staje.
czy ktos wie jak moge na to zaradzic cos mysle ze potrzbne by
bylo podniesienie napiecia ale w
biosie ani na plycie nie
mam takiej mozliwosci slyszalem ze da sie poprzez metode "drut-mode" ale niewiem jak procka mam na slot 1 a takze pga370 tak pisze na przejsciowce wiec chyba tak jest pozdrawiam i bardzo prosze o pomoc
dziekuje z gory.
czy ktos wie jak moge na to zaradzic cos mysle ze potrzbne by
bylo podniesienie napiecia ale w
biosie ani na plycie nie
mam takiej mozliwosci slyszalem ze da sie poprzez metode "drut-mode" ale niewiem jak procka mam na slot 1 a takze pga370 tak pisze na przejsciowce wiec chyba tak jest pozdrawiam i bardzo prosze o pomoc
dziekuje z gory.