Witam
dzis rano właczam normalnie swojego laptopa asusa a6m uruchomił sie normalnie połaczył z siecia i nagle wyskoczył na sekunde cały ekran jakis napisów na niebieskim tle jakby jakis bład i komputer sie zresetował,uruchomił od nowa-wyskoczył komunikat ze komputer odzyskał sprawnosc po powaznym błedzie- i nie moge sie w_ogole połaczyc teraz z siecia
wogole karta sieciowa sie nie włacza probowałem właczac poprzez FN+f2 oraz poprzez połaczenie sieciowe ale nie da rady
w managerze urzadzen mam zółty wykrzyknik przy sterowniku
asus 802.11g sieciowy adapter
dodam ze na połaczeniu kable ruter-laptop internet dziala
a ten sterownik odistalowywalem i instalowałem wszystkie stery od nowa i nadal wyskakuje zółty wykrzyknik przy tym
jak wejde w stera to pisze
Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)
co moze byc nie tak?
dodaje screen z managera urzadzen
EDIT@
dam jeszcze parametry
Karta sieciowa Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC
Typ interfejsu Gigabit Ethernet
Adres sprzętowy karty 00-1A-92-9A-EC-8E
dzis rano właczam normalnie swojego laptopa asusa a6m uruchomił sie normalnie połaczył z siecia i nagle wyskoczył na sekunde cały ekran jakis napisów na niebieskim tle jakby jakis bład i komputer sie zresetował,uruchomił od nowa-wyskoczył komunikat ze komputer odzyskał sprawnosc po powaznym błedzie- i nie moge sie w_ogole połaczyc teraz z siecia
wogole karta sieciowa sie nie włacza probowałem właczac poprzez FN+f2 oraz poprzez połaczenie sieciowe ale nie da rady
w managerze urzadzen mam zółty wykrzyknik przy sterowniku
asus 802.11g sieciowy adapter
dodam ze na połaczeniu kable ruter-laptop internet dziala
a ten sterownik odistalowywalem i instalowałem wszystkie stery od nowa i nadal wyskakuje zółty wykrzyknik przy tym
jak wejde w stera to pisze
Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)
co moze byc nie tak?
dodaje screen z managera urzadzen
EDIT@
dam jeszcze parametry
Karta sieciowa Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC
Typ interfejsu Gigabit Ethernet
Adres sprzętowy karty 00-1A-92-9A-EC-8E