Witam. Ostatnio Wgrywałem najnowsze oprogramowanie do mojego AP i od tamtej pory nie mogę wejść do konfiguracji. Wpisuje 192.168.1.254 i nic się nie wyświetla. Proszę o pomoc.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tambolekdzwo napisał:jak reset jak naciskam i trzymam to nic nie daje
bolekdzwo napisał:Niestety ale nie mogę zresetować urządzenia tak jak mam w instrukcji .
Moderowany przez DriverMSG:Czy kolega wie co to jest "zdanie" i "nazwa własna".
Zdania zaczynamy z wielkiej litery i kończymy, przykładowo kropką - nie stosuje się wielkich liter w środku zdania jeśli nie są nazwą własną.
Kolejna wypowiedź napisana w taki sposób zostanie nagrodzona blokadą pisania.
DriverMSG napisał:Oprócz tego załącz instrukcję tegóż urządzenia, ponieważ naprawdę - Airlive zamieszcza tam instrukcję "step by step" z informacją co należy zrobić. Serio, tam jest podany numer paczki z podstawowym firmware + zupełnie inna adresacja IP niż w standardowych ustawieniach. Na stronie producenta sprawdzałem - nie ma. A żeby Tobie ułatwić szukanie w pudełku, to najprawdopodobniej szukasz czarno - białej karteczki (dosłownie to jest jedna karteczka)Opisz nam krok po kroku, jak dokładnie resetowałeś router - nie pomiń niczego w swoim opisie.