logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zainstalować polski software na dekoderze POWERSKY PS-8210CISK?

kinxsize 23 Sie 2004 01:09 2235 5
REKLAMA
  • #1 808602
    kinxsize
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    Czesć mam problem mianowicie posiadam dekoder POWERSKY PS-8210CISK i potrzebuje do niego software.Posiadam stronke z softwerem http://www.vela-sat.ru/modules.php?name=Downloadsale nie wiem czy jak sciagne soft po rosyjsku czy grecku to bedzie mial w sobie w menu opcje przestawienia go na jezyk polski wiecie nie bardzo umiem rosyjski:) no i dkoder posiada usb ..to tyle jak macie jakies pomysly sugestie piszcie..:??? :(
  • REKLAMA
  • #2 808720
    Marek-B
    Poziom 25  
    Ocena: 56
    Tu http://www.doggie.jawnet.pl/forum/ zadaj to pytanie.
    Koledzy napewno Ci pomogą. Sam mam podobny tuner, ale Jest to ferguson 5018. Jest to odmiana Powerskiego . Nie wiem który z softów wejdzie do Twojego.
  • REKLAMA
  • #3 824553
    gsz999
    Poziom 12  
    Najlepiej zajrzyj na to forum: dvb-board-pl.com
  • REKLAMA
  • #4 824554
    gsz999
    Poziom 12  
    Najlepiej zajrzyj na to forum: dvb-board-pl.com
  • REKLAMA
  • #6 870919
    piotrdzi
    Poziom 11  
    mam ferdka 2018 nowy typ , odebralem go z serwisu po wiadomym błędzie z 8888 , teraz boot nazywa się 11.1 a był 15.1.Problem jest tego typu że podczas zgrywania softu naprawionego ferdka wszystko szło jak normalnie, jednak po odłączeniu kabelków po komunikacie i restarcie tunerka zaczął startować nie z 8888 ale z zupełnie przypadkowych pozycji. a po uruchomieniu nie widzi sygnału z anteny, choć sprawdzałem na sprawnym i wszystko jest ok.Jeszcze w menu pozycja z ustawianiem czasu jest nieaktywna.Nie wiem moze ktoś spotkał się już z takimi objawami bo mnie już ogarnia trauma jak mam podłączyć kabel do tunka?
REKLAMA