Interesuje mnie prosty dyktafon. Bez wyświetlacza, z jednym przyciskiem, mikrofonem, głośniczkiem i dwoma diodami. Obudowa nieistotna. Dyktafon ma działać tak:
-Włączam przycisk - zaczyna się nagrywanie i zapala czerwona dioda
-Włączam przycisk - gaśnie czerwona dioda - koniec nagrywania, zapala się zielona dioda.. chyba że nagranie trwało (ponad) 16/20 sek. (około) - wtedy automatycznie kończy się nagrywanie i zapala zielona dioda
-Zielona dioda oznacza, że jest nagranie
-Włączam przycisk - gasną diody - odsłuchuję nagranie
Urządzenie może mieć maks. rozmiary (około) 40*100 mm.
Mnie interesuje koszt po częściach i ile Państwo chcecie za robociznę.. wliczając w to fakt, że zrobicie do tego dokumentację.
Regulamin, pkt 11:
W temacie wiadomości należy dokładnie zawrzeć całą istotę wysyłanych informacji.
W działach serwisowo - naprawczych w tytule należy obowiązkowo podać rodzaj sprzętu, markę i model naprawianego urządzenia jak również, w formie skrótowej lub symbolicznej, charakter uszkodzenia (problemu).
Proszę poprawić.
[_P_]
-Włączam przycisk - zaczyna się nagrywanie i zapala czerwona dioda
-Włączam przycisk - gaśnie czerwona dioda - koniec nagrywania, zapala się zielona dioda.. chyba że nagranie trwało (ponad) 16/20 sek. (około) - wtedy automatycznie kończy się nagrywanie i zapala zielona dioda
-Zielona dioda oznacza, że jest nagranie
-Włączam przycisk - gasną diody - odsłuchuję nagranie
Urządzenie może mieć maks. rozmiary (około) 40*100 mm.
Mnie interesuje koszt po częściach i ile Państwo chcecie za robociznę.. wliczając w to fakt, że zrobicie do tego dokumentację.
Regulamin, pkt 11:
W temacie wiadomości należy dokładnie zawrzeć całą istotę wysyłanych informacji.
W działach serwisowo - naprawczych w tytule należy obowiązkowo podać rodzaj sprzętu, markę i model naprawianego urządzenia jak również, w formie skrótowej lub symbolicznej, charakter uszkodzenia (problemu).
Proszę poprawić.
[_P_]