Witam, mam 512 mb ram ddr2.Było mi to mało, więc zakupiłem kolejną kość 512 mb ram ddr2.Po podłączeniu komputer nie chciał się odpalić tzn. zaciął się w momencie gdzie jest logo intel i niżej jakieś napisy, resnąłem komputer i się odpalił (czytał ram bo sprawdzałem, było 1,00 gb ram).Na następny dzień to samo, nie chciał ruszyć po restarcie się włączył (czytał ram bo sprawdzałem, było 1,00 gb ram).Na następny dzień komputer nie chciał się odpalić, kilka restartów i to samo ciągle lag.Nic nie piszczało ani nic, tylko po prostu zacinał się w miejscu wyświetlania loga intela.Odłączyłem kość (tą dokupioną) i komputer włączył się od razu.Pomyślałem , dziwne coś z tym ramem jest nie tak, ale jednak pare razy działał więc o co chodzi ? Proszę specjaliści, pomóżcie rozwiązać mi ten problem.Troche dłużej posiedziałem nad moim problemem i pomyślałem o taktowaniu czy jak to się nazywa, czy jak ma się mniejsze taktowanie w innej kości od drugiej możliwe , że tym to się objawia?Nie mam pojęcia, jestem bardzo zielony w komputerach.Czekam na odpowiedź.Pozdrawiam