logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór odtwarzacza mp3 z radiem na kompakty 12cm - Samsung MCD-SF85?

Yzermann 25 Sty 2003 19:17 2786 11
REKLAMA
  • #1 88811
    Yzermann
    Poziom 11  
    Mam problem - chce kupić przenośny odtwarzacz mp3 z radiem na kompakty 12cm, ale w ofercie firm jest bardzo mało modeli z funkcją radia. Myślałem o Samsungu MCD-SF85, ale jest to Samsung i nie jestem pewien. Poradźcie mi jaki wybrać, na upartego radio mogę sobie darować. Nie chodzi o cenę - chodzi o jakość!!!
  • REKLAMA
  • #2 88877
    Madi
    Poziom 12  
    Jaką kasą dysponujesz , ile chcesz na to przeznaczyć :?: :?: :?:
  • #3 88977
    Yzermann
    Poziom 11  
    Więcej niż tysiąc złotych nie dam, bo żal by mi było kasy!
  • REKLAMA
  • #4 89243
    DukE
    Poziom 20  
    Ocena: 4
    Slyszalem ze dobre sa odtwarzacze Rivolt'a ale nie recze za to ,pozatym poszukaj na necie ,napewno cos sie znajdzie.. sam kiedys chcialem kupic taki odtwarzacz ale juz mi przeszlo ;)
  • REKLAMA
  • #5 89309
    olcha0098
    Poziom 28  
    Ocena: 58
    Nie polecam za bardzo Thomson Lyra bo jest ciężki 4xAA i troszke duży i czasami skacze. A cena jego spadła bodajże do 499zł.
  • #6 89681
    Yzermann
    Poziom 11  
    Te RIVOLT`y są całkiem całkiem, ale gdzie ja je mogę dostać w Polsce takie odtwarzacze? Wogóle to jest to chyba firma Sonic Blue, ale gdzie tego szukać?
    A co myślicie o odtwarzaczach Samsunga? Szczególnie o tym MCD-SF85?
  • #7 89685
    DukE
    Poziom 20  
    Ocena: 4
    ivolty ostatnio widzialem na allegro ,sproboj pogadac z kolesiem ktory to sprzedaje ,raczej pewne ze zaopatruje sie gdzies w hurtownii
  • #8 89756
    Yzermann
    Poziom 11  
    Sprawdziłem Riovolt i na uwagę zasługuje tylko model SP-100, cena przystępna, ale ciągle myślę o Samsungu MCD-SF85. Czy ktoś zna jakieś wady tego modelu?!
  • REKLAMA
  • #9 89873
    Leo
    Poziom 2  
    Posiadam Samsunga MCD-SM60 tani prosty model ale za to z bardzo dobrym brzmieniem i ciekawymi funkcjami. Przetestowałem go solidnie, ma pewne wady ale za tą kasę to Philips, Sony i inne się chowają. Polecam stronkę www.mp3.wp.pl oraz www.mp3.com.pl tam napewno znajdziesz odp. na swoje pytania. A co do Samsunga to uważam, że masz mylny pogląd. Toshiba w swoich notebook'ach wstawia ekrany LCD Samsunga bo są bardzo dobre i tanie. To samo ma się do innych produktów. A jeżeli chcesz kupić tego SF85, to już produkt z wyzszej pułki i na pewno jego jakość nie budzi zastrzeżeń.
  • #10 90073
    Xyrovaqs
    Poziom 23  
    Ocena: 30
    Podobno wspomniany samsung zachowuje się dość dobrze, a i jego cena nie jest taka tragicza. Nie kupuj tylko NIC produkcji sony!!! Sam się przekonałem, że to totalny badziew.
  • #11 91501
    qbus
    Poziom 21  
    Ocena: 8
    osobiscie uzywam MCD-SM55 (to samo co 60 tylko inna obudowa) - jak dla mnie bomba tylko przydalby sie wyswietlacz na pilocie ktorego w polsce nie dostaniesz :(

ps. jak go kupisz przygotuj sie na zakup akumulatorkow - strasznie duzo pradu potrzebuje :( - ale ogolnie jest calkiem niezly ... i TANI :D
  • #12 92693
    baters
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Nawiazujac do wczesniejszej odpowiedzi sony rzeczywiscie ma najbardziej denne glowice laserowe jakie mozna sobie wyobrazic naprawde odradzam z doswiadczenia

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Poszukiwano przenośnego odtwarzacza MP3 z radiem i możliwością odtwarzania kompaktów 12 cm, z naciskiem na jakość, nie cenę. Rozważano model Samsung MCD-SF85, jednak pojawiły się wątpliwości co do marki Samsung. W dyskusji pojawiły się opinie o innych producentach i modelach: Rivolt (firma Sonic Blue, model SP-100) jako ciekawa alternatywa, choć trudna do zdobycia w Polsce; Thomson Lyra odradzany ze względu na wagę, rozmiar i problemy z odtwarzaniem; Samsung MCD-SM60 i MCD-SM55 oceniane pozytywnie pod względem jakości dźwięku i funkcji, choć MCD-SM55 wymaga częstego ładowania akumulatorów i brak jest pilota z wyświetlaczem w Polsce. Samsung MCD-SF85 uznawany za produkt wyższej klasy, z dobrą jakością wykonania i dźwięku. Krytykowano natomiast odtwarzacze Sony za słabe głowice laserowe i niską jakość. Ogólnie Samsung jest postrzegany jako marka oferująca solidne komponenty, co potwierdza stosowanie ich ekranów LCD w notebookach Toshiba.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA