Witajcie drodzy forumowicze.
Jeśli powielam temat i zaśmiecam forum to z góry przepraszam.
Ostatnio stałem się posiadaczem pendriva " Generic flash disk USB" - osobiście uważam to za firmę "krzak" choć do końca się na tym nie znam, w każdym bądź razie zakupiłem ową pamięć na pewnym serwisie aukcyjnym z kraju taniej siły roboczej za przysłowiowe "grosze". Więc przejdę do sedna:
- pamięć pokazuje 15,6 GB niby jest 16 wiec jest ok.
- daje się sformatować tylko jako FAT32 (nie wiem czy to plus czy to minus)?
- nie da się podzielić na partycję
- w bardzo dziwny sposób znika zawartość folderów a mianowicie:
przykładowo:
zgrywam kilka folderów ze zdjęciami plus do tego jaką muzykę i wszystko jest cacy mogę to przenieść z komputera do komputera, ale gdy nagram kilka folderów z plikami powyżej 300 mb widzi tylko zawartość pierwszego nagranego folderu a zawartość reszty folderów znika, tzn. foldery są lecz są puste a pamięć jest zajmowana.
Myślałem że to problem z formatowaniem więc formatowałem różnymi programami lecz nic to nie zmienia.
Drodzy forumowicze czy macie jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu??
Pozdrawiam.
Jeśli powielam temat i zaśmiecam forum to z góry przepraszam.
Ostatnio stałem się posiadaczem pendriva " Generic flash disk USB" - osobiście uważam to za firmę "krzak" choć do końca się na tym nie znam, w każdym bądź razie zakupiłem ową pamięć na pewnym serwisie aukcyjnym z kraju taniej siły roboczej za przysłowiowe "grosze". Więc przejdę do sedna:
- pamięć pokazuje 15,6 GB niby jest 16 wiec jest ok.
- daje się sformatować tylko jako FAT32 (nie wiem czy to plus czy to minus)?
- nie da się podzielić na partycję
- w bardzo dziwny sposób znika zawartość folderów a mianowicie:
przykładowo:
zgrywam kilka folderów ze zdjęciami plus do tego jaką muzykę i wszystko jest cacy mogę to przenieść z komputera do komputera, ale gdy nagram kilka folderów z plikami powyżej 300 mb widzi tylko zawartość pierwszego nagranego folderu a zawartość reszty folderów znika, tzn. foldery są lecz są puste a pamięć jest zajmowana.
Myślałem że to problem z formatowaniem więc formatowałem różnymi programami lecz nic to nie zmienia.
Drodzy forumowicze czy macie jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu??
Pozdrawiam.