logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Najlepszy odkurzacz piorący do 3000 zł do dywanów i samochodów - opinie?

Sevenk0x 26 Sie 2010 18:42 21627 13
REKLAMA
  • #1 8441684
    Sevenk0x
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam, w tym temacie chciałbym się dowiedzieć jaka firma i jaki model odkurzaczy piorących jest najlepsza, chciałbym poznać wasze opinie o różnych odkurzaczach. Szukam odkurzacza do prania dywanów oraz samochodów tak do 3 tys. Który odkurzacz byście mi polecili, jestem otwarty na wszelkie propozycje.
  • REKLAMA
  • #2 8441818
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #3 8479293
    piokrza
    Poziom 27  
    Ocena: 189
    Ja polecam tylko polskiego Zelmera. Jak się zepsuje to części są tanie i nie trzeba sprowadzać z zagranicy. Poza tym same akcesoria (worki, proszki, płyny) są tanie.
  • REKLAMA
  • #4 8479296
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #5 8479495
    piokrza
    Poziom 27  
    xMarSx napisał:
    piokrza napisał:
    Ja polecam tylko polskiego Zelmera. Jak się zepsuje to części są tanie i nie trzeba sprowadzać z zagranicy. Poza tym same akcesoria 9worki, proszki, płyny) są tanie.

Kolego ,jak na tym forum polecasz Zelmera to zostaniesz oskarżony że pracujesz dla tej firmy.

To mnie oskarż :D
  • REKLAMA
  • #6 8479528
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #7 8479564
    piokrza
    Poziom 27  
    Hej, nie jestem żadnym pracownikiem Zelmera ani też jego wielbicielem czy sprzedawcą. Po prostu przetestowałem już sprzęt zachodniego producenta odkurzaczy piorących (bardzo zresztą znanego i docenianego) i doszedłem do wniosku że stosunek ceny do jakości/awaryjności jest jednak najlepszy w przypadku Zelmera. Taka moja opinia klienta. Nie można wyrażać opnii? Przecież to w końcu forum.
  • #8 8480134
    Sevenk0x
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    UP
    jak najbardziej tak, dziękuję wszystkim za wypowiedzi. oraz zapraszam do wypowiadanie się która firma według was jest najlepsza.
  • REKLAMA
  • #9 8481203
    Kassie
    Poziom 10  
    Ja wybrałam odkurzacz piorący, odkurzacz philips. Mówiąc szczerze zrobiłam to za namową koleżanki, która też - podobnie jak ja - miała wciąż problem z brudnymi dywanami które oczywiście skutecznie padały ofiarą dzieci ;) Kupiłam Philipsa i nie żałuję. Fakt, że jest dość duży i trzeba było zrobić dla niego specjalne miejsce w szafie, ale przynajmniej wiem, że w razie potrzeby nie muszę się męczyć z miską pełną piany i gąbką.
  • #10 11296470
    ixs
    Poziom 16  
    Ocena: 97
    dylanex napisał:
    Kupilem kiedyś taki odkurzacz o którym kolega wspomina HYDRO 7000 1900w i miał to być chwilowy badziew który miał zastąpić spalonego Puzzi 200 gdyż pożyczony Philips Triathlon nie bardzo mi się na myjnię nadawał > Okazało się że zostalem milo zaskoczony ponieważ chwilowy Hydro okazal się niezły i odpukać ale działa już prawie rok na firmie . Ogólnie na pewno lepiej ciągnie od Philipsa od puzzi 200 jest niewiele słabszy i szczerze jeśli chodzi o cenę to różnica niesamowita bo za hydro dalem 800zł a za puzzi 3000zł . Płyny jakie używam to KARCHER RM 764 10l oraz Merida FATEX 10L

Opinia raczej mało przydatna bo wyglada mi na to ze to wlasnie Pan sprzedaje to odkurzacze - zbierznosc nicków z allegro - top chyba nie przypadek!!!!
  • #11 16552918
    spider_net
    Poziom 19  
    Ocena: 61
    Chciałbym odświeżyć nieco temat, gdyż minęło trochę czasu i zmieniły się technologie... Szukam czegoś w granicy ok. 1000pln dla alergika. Urządzenia do zbierania kurzu z paneli, czasami przeprania dywanu, tapczanu czy tapicerki w samochodzie. Rozsądek podpowiada Zelmer aquawelt (podobno niskie ceny części, chemii czy ewentualne koszty serwisowe), serce z kolei Karcher - marka mówi sama za siebie :) Dodatkowo fajnie gdyby można było do odkurzacza nalać nieco olejku, aby ten odświeżył powietrze w otoczeniu... A Wy jak myślicie? Co w tym czasie jest warte uwagi?
  • #13 17657484
    spider_net
    Poziom 19  
    Ocena: 61
    Chciałbym odświeżyć nieco temat. Czy na rynku pojawiło się coś nowego wartego uwagi? Budżet podobny, ok. 1000pln. Zastanawia mnie fakt dlaczego produkty MPM są zdecydowanie tańsze, a parametry wyglądają na lepsze. Ktoś mi to wyjaśni?
  • #14 17657506
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
W dyskusji na temat najlepszych odkurzaczy piorących do 3000 zł, użytkownicy wymieniają kilka modeli i marek. Wśród rekomendacji pojawiają się Karcher, Zelmer oraz Philips. Użytkownicy podkreślają zalety Zelmera, takie jak niskie koszty części zamiennych i akcesoriów, a także wysoką jakość w stosunku do ceny. Karcher SE 5100 jest również polecany za dużą moc i wytrzymałość, mimo że jest głośny. Philips zyskał uznanie za efektywność w praniu dywanów, mimo że zajmuje więcej miejsca. Pojawiają się również pytania o nowe technologie i tańsze alternatywy, takie jak MPM.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA