logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Program do rejestrowania wpisywanych znaków z klawiatury - poszukiwania

lucas08 27 Sty 2003 14:19 18612 3
REKLAMA
  • #1 90011
    lucas08
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    Szukam programu do zapamiętywania znaków wpisywanych z klawitury.
    Chcę zeby podczas pracy kompa zapisywał wszystko co pisze się na klawiaturze. Gdzieś to kiedyś widziałem ale nie umiem sobie przypomnieć.

Pozdarawiam Lucas
  • REKLAMA
  • #2 90033
    Owsik
    Poziom 22  
    Ocena: 30
    Konkretnych programów nie znam, ale wpisz do przeglądarki haslo "keylogger" jest tego dosyc sporo ;) Mnie sie udalo znalezc cos takiego:

http://www.kmint21.com/keylogger/

Sa jeszcze tego typu urzadzenia podpinane do portu klawiatury i posiadajace pamiec EEPROM. Maja te zalete ze nie jest w stanie ich wykryc zaden program ;)
  • REKLAMA
  • #3 90053
    lucas08
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    O to mi chodziło dzięki :-)

Pozdrawiam Lucas
  • #4 90090
    spec
    Poziom 28  
    Ocena: 16
    Sa tez bardziej "profesjonalne" programy jak np. "Desctop Detective" lub Watchfull eye". Ten drugi z regoly mozna znalesc w wersji demo, ale ten pierwszy - sa rozne wersje - te troche starsze sa lepsze bo latwiej do nich s/n znalesc :) (i tu polecam "serials2000" + uaktualnienia bazy danych)
    A co one robia... otoz poza zapisywaniem tego co sie na klawiatorze wklepuje, potrafia tez zapisywac aktywnosc internetowa i co jakis ustalany przez uzytkownika czas robia fotki ekranu :lol: (w formacie jpg lub bmp), a do tego po wlaczeniu minimalizuja sie do trya lub wogole ich nie widac :) - calkiem uzyteczna funkcja!!!
    proponuje poszukac w www.google.pl, ewentualnie zwrocic sie do mnie, ale na forum to raczej tego nie umieszcze, bo kilka MB to zajmuje :(
    pozdrawiam
    spec :-)
REKLAMA