Witam,
Mam problem ze zmywarką BOSCH LOGIXX SGV59A23/22.
Po myciu pozostawia sporą ilość piany na dnie.
Od razu odpowiem na potencjalne pytania:
1. Zmywarkę mam od nowości (kilka lat)
2. Stosuję markowe proszki do zmywarki wedle instrukcji
3. Problem zaczął się „w połowie” opakowania, a nie po zmianie na kolejne/inne/nowe.
4. Nie ma żadnego innego problemu – myje, nabłyszcza, suszy, kończy programy jak należy.
5. Czas mycia także jest w porządku
6. Nie, nikt nie nalał płynu do mycia naczyń, nie dodał proszku do prania, nie wlał płynu do spryskiwacza samochodowego, podczas imprezy nikt nie poczęstował zmywarki piwem, nie wrzucił żadnej innej pieniącej się substancji nie przeznaczonej do zmywarki, etc
W związku z tym pytania:
Czy jest to jakiś znany i typowy objaw czy nie?
Czy reset opisany w instrukcji dotyczy TYLKO anulowania programu czy jest to także przywrócenie ustawień fabrycznych zmywarki które może pomóc?
Z góry dziękuję za pomoc,
Mam problem ze zmywarką BOSCH LOGIXX SGV59A23/22.
Po myciu pozostawia sporą ilość piany na dnie.
Od razu odpowiem na potencjalne pytania:
1. Zmywarkę mam od nowości (kilka lat)
2. Stosuję markowe proszki do zmywarki wedle instrukcji
3. Problem zaczął się „w połowie” opakowania, a nie po zmianie na kolejne/inne/nowe.
4. Nie ma żadnego innego problemu – myje, nabłyszcza, suszy, kończy programy jak należy.
5. Czas mycia także jest w porządku
6. Nie, nikt nie nalał płynu do mycia naczyń, nie dodał proszku do prania, nie wlał płynu do spryskiwacza samochodowego, podczas imprezy nikt nie poczęstował zmywarki piwem, nie wrzucił żadnej innej pieniącej się substancji nie przeznaczonej do zmywarki, etc
W związku z tym pytania:
Czy jest to jakiś znany i typowy objaw czy nie?
Czy reset opisany w instrukcji dotyczy TYLKO anulowania programu czy jest to także przywrócenie ustawień fabrycznych zmywarki które może pomóc?
Z góry dziękuję za pomoc,